Αρχική Ν. Κορινθίας Το Σάββατο στο Χιλιομόδι το τελευταίο “αντίο” στην Ειρήνη Παπά

Το Σάββατο στο Χιλιομόδι το τελευταίο “αντίο” στην Ειρήνη Παπά

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας η εξόδιος ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

«Η κηδεία της θα γίνει στο χωριό καταγωγής της που λάτρευε. Ήταν επιθυμία της να ταφεί στο Χιλιομόδι», είπε στο star.gr ο γνωστός σκηνοθέτης κι ανιψιός της αείμνηστης ηθοποιού, Μανούσος Μανουσάκης.

Όπως σημείωσε, το σπουδαιότερο και πιο σημαντικό από το να είναι κάποιος συγγενής, κάποιου, που είναι και μία υποχρεωτική σχέση, είναι να τον έχει επιλέξει για φίλο:

«Η Ειρήνη Παπά με είχε επιλέξει ως φίλο της, πράγμα που είναι πολύ τιμητικό και όχι εύκολο, για όποιον ήξερε την Ειρήνη.  Αυτή ήταν και η κυρία σχέση μας, η φιλία, καθώς η σχέση θείας-ανιψιού, θα μπορούσε να ήταν κι αδιάφορη σχέση. Ωστόσο, δεν ήταν αδιάφορη καθώς συμπληρωνόταν και ολοκληρωνόταν από τη φιλία που μας συνέδεε, τη συνεργασία σε διάφορα πράγματα».

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κλείσετε καταστήματα και να κάνετε απολύσεις στο Νομό Κορινθίας
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Στα 69 τα κρούσματα στην Ελλάδα