Αρχική Ν. Αρκαδίας Σημαντικό έργο ύδρευσης προϋπολογισμού 950.000 € στις Κολλίνες (Βιντεο)

Σημαντικό έργο ύδρευσης προϋπολογισμού 950.000 € στις Κολλίνες (Βιντεο)

Η ΔΕΥΑΤ εκτελεί ένα σημαντικό έργο ύδρευσης στην περιοχή των Κολλίνων, ένα έργο που ο προϋπολογισμός του αγγίζει τις 950.000 € και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Φιλόδημος.Την γεώτρηση έχουν παραχωρήσει για τις εργασίες δωρεάν οι κύριοι Μπάκος και Καϋμενάκης. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου αναλύει χαρακτηριστικά ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ κ. Κωσταντίνος Μανδρώνης.
Αυτό που τονίστηκε από την πλευρά του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη είναι πως παρά τις δυσκολίες που έχουν επέλθει λόγω της ακρίβειας στη χώρα μας, στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης δεν έχουν σταματήσει τα έργα όλο αυτό το διάστημα.
Τέλος από την πλευρά του ευχαριστίες προς την δημοτική αρχή, την ΔΕΥΑΤ και τους κκ. Μπάκο και Καϋμενάκη απηύθυνε ο πρόεδρος της κοινότητας των Κολλινών κ. Ιωάννης Παύλος για το πολύ σημαντικό έργο που εκτελείται, καθώς υπήρχαν σοβαρα προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Προηγούμενο άρθροΓόντικας: Τρία νέα αιολικά σε Κυνουρία και Ζάρακα 72,500,000 Watt (Bιντεο)
Επόμενο άρθροΜ. Σκαντζός: «Στην Αρκαδία μας εκτελούνται έργα προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ, έργα που αφορούν την οδική ασφάλεια σε ένα εκτεταμένο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο» (Βιντεο)