Αρχική Ν. Κορινθίας Mαριλένα Σούκουλη : Φέτος, μετά από πολλά χρόνια έγιναν μόνιμες προσλήψεις στο...

Mαριλένα Σούκουλη : Φέτος, μετά από πολλά χρόνια έγιναν μόνιμες προσλήψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό

Παραβρέθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή στη τελετή του Αγιασμού στο 2ο Γενικό Λύκειο Κιάτου, στο 1ο ΕΠΑΛ Κιάτου και στο Ειδικό Σχολείο Συκιας.
Ακόμα μια σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη με ελπίδες για ένα παραγωγικό εκπαιδευτικό έτος προς όφελος όλων των μαθητών. Μια χρονιά όπου μετά απο πολλά χρόνια έγιναν μόνιμες προσλήψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Ώστε και η εκπαιδευτική κοινότητα να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά να παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια και κυρίως τις απαραίτητες γνώσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη όλων των νέων της χώρας χωρίς διακρίσεις.
Στο Ειδικό Σχολείο μιλησαμε και για στο θέμα του προσωπικού βοηθού, που είναι μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει σε πιλοτική βάση και θα επεκταθεί παντού . Γνωρίζω ότι το να σταθούμε και δίπλα στους γονείς είναι εξίσου σημαντικό όπως και στα παιδιά μας. Και μπορώ προσωπικά να σας διαβεβαιώσω την ιδιαίτερη ευαισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα αυτό. Προβλήματα θα υπάρχουν, αλλά θα επιλύονται με σχέδιο και δράσεις. Αυτό αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση. Καλή Σχολική χρονιά!!!
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Προηγούμενο άρθροΈγκλημα στη Λάρισα: Η 35χρονη είχε καταγγείλει τον Πακιστανό την ημέρα της δολοφονίας της
Επόμενο άρθροΠαραίτηση του Κορίνθιου μηχανικού Δημήτρη Ηλιάδη από την θέση του ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Κορινθίων