Αρχική Ν. Κορινθίας ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Α/ΒΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Α/ΒΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία χθες και για μια ακόμη φορά τα χαμόγελα και τα παιχνίδια τους έδωσαν ζωή στα σχολικά κτήρια. Ο Πρόεδρος της Α/θμίας σχολικής Επιτροπής κ. Κλεπετσάνης στο μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά μαζί με τις ευχές του για Καλή Σχολική Χρονιά καλωσόρισε τους μαθητές με το ξεχωριστό μήνυμα η «Γνώση είναι δύναμη»
Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Κλεπετσάνης ανέφερε:
«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην νέα Σχολική Χρονιά με δύο λόγια που είναι μια μεγάλη αλήθεια «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. Είναι αυτή η απαραίτητη δύναμη που κάνει τους ανθρώπους να προχωράνε στη ζωή τους.
Μαθαίνει να μπουσουλάει, να περπατάει, να τρώει, να μιλάει, να τραγουδάει, να χορεύει!
Σήμερα η τεχνολογία δίνει την πληροφορία και τη γνώση με το Internet, το tablet, το κινητό, ακόμα και με την τηλεκπαίδευση!!! Αυτή που μάθατε λόγο του κορωνοϊού, όμως καμία γνώση δε συγκρίνεται με αυτή που παίρνετε από το σχολείο. Γιατί αυτή είναι ζωντανή γνώση, αυτή που θα βλέπετε καθημερινά να λάμπει στα μάτια της δασκάλας, στο χαμόγελο ή ακόμα στην τιμωρία του δασκάλου!
Είναι η γνώση μέσα από τα παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου, μέσα από τις εκδρομές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα κάνετε με τους δασκάλους σας!!!
Γι΄αυτό το σχολείο ήταν, είναι και θα είναι ο χώρος που θα προσφέρει την τη δύναμη που είπαμε!
Και εσείς με τη σειρά σας θ΄αγαπάτε και θα προσέχετε το σχολείο σας και τους Δασκάλους σας που είναι αυτοί που νοιάζονται για εσάς μετά τους γονείς σας!!!»
Καλή Σχολική Χρονιά!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ