Αρχική Eπικαιρότητα Πατήσια: Συνελήφθη 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για παιδική πορνογραφία

Πατήσια: Συνελήφθη 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη 62χρονος παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στα Πατήσια.

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 62χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 62χρονου, ο οποίος είναι παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ, σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η σύλληψή του όμως έγινε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Καταγγελία από 22χρονη στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα θύματά του είναι και μια 22χρονη κοπέλα η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα και η οποία προχώρησε σε καταγγελία κατά του 62χρονου.

Σε αυτήν υποστηρίζει πως η αδερφή της έλαβε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας, όταν αυτή ήταν ανήλικη. Μάλιστα, ο άγνωστος – μέχρι εκείνη την ώρα – αποστολέας απαιτούσε από την αδερφή της 22χρονης παρόμοιες ερωτικές πράξεις, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο δράστης είχε πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και σε βάρος των άλλων δύο ανήλικων αδερφών της 22χρονης, χωρίς η μία να γνωρίζει για την άλλη.

Μάλιστα, με τη μία αδερφή φέρεται να είχε επαφές και αφού παντρεύτηκε. Θύμα του 62χρονου έχει πέσει ακόμη ένα ανήλικο κορίτσι.

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλος του πατέρα των κοριτσιών

Ο δράστης, που παραδέχθηκε τις πράξεις του, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσίαζε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο πατέρας των κοριτσιών, λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 62χρονου, βρήκαν και κατέσχεσαν:

– Φορητό σκληρό δίσκο με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου του δράστη, κάποια από αυτά και με τις ανωτέρω ανήλικες.

– 203 CD.

– 7 φορητούς σκληρούς δίσκους.

– 2 κάμερες.

– 5 κινητά τηλέφωνα.

– 3 USB και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Δ. Κορινθίων για το άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθροΧρίστος Δήμας: Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για startups και καινοτομία (video)