Αρχική Eπικαιρότητα Πατριωτική Ένωση: Η Γεωργία Μωραΐτη υποψήφια στην Α’ Αθηνών

Πατριωτική Ένωση: Η Γεωργία Μωραΐτη υποψήφια στην Α’ Αθηνών

Η Γεωργία Μωραΐτη υποψήφια στην Α’ Αθηνών

 Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με τιμή και χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, της κας Γεωργίας Μωραΐτη, η οποία θα συμμετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών.

Η Γεωργία Δ. Μωραΐτη έχει αποφοιτήσει από το 25ο Λύκειο στην Πλάκα, έχει γνώσεις Διοίκησης και Οργάνωσης Γραφείου, και έχει εργασθεί στον Ιδιωτικό τομέα από το 1990 έως και το 2009, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των Η/Υ, των Αθλητικών ειδών, καθώς και από το 1995 έως και το 2009 στην μεγαλύτερη εταιρεία Συστημάτων Ασφαλείας. Aπό το 2009 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων ως Κτηματομεσίτρια κυρίως στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, όπου γνωρίζει από κοντά τα πολύ σοβαρά προβλήματα των υποπεριοχών του.

Ευελπιστεί να μπορέσει να δώσει το καλύτερο που μπορεί, για την αναγέννηση της Ελπίδας στον Έλληνα και Ελληνίδα, καθώς και την αληθινή ενασχόληση για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων της Αθήνας. Μάχεται πάντα για το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙO.

Της αρέσει η Τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις και υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες, την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς της Πατρίδας μας.