Αρχική Eπικαιρότητα Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπής από ηλικιωμένο στη Λεμεσό (video)

Άγριος ξυλοδαρμός αλλοδαπής από ηλικιωμένο στη Λεμεσό (video)

Η γυναίκα από το Ιράν δέχτηκε επίθεση από τον σπιτονοικοκύρη της στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, με την ΚΙΣΑ να καταγγέλλει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της επιτίθεται.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν γείτονες, ο σπιτονοικοκύρης τραβά την γυναίκα από τα μαλλιά και την χτυπά με βάναυσο τρόπο.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει ενημερωθεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών. Έχει δοθεί ιατρικό έντυπο στη γυναίκα και αυτή τη στιγμή εξετάζεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Όταν ολοκληρώσει τις εξετάσεις αναμένεται να δώσει κατάθεση.

Όπως αναφέρει το alphanews.live, πρόκειται για γυναίκα από το Ιράν, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Έχει καταθέσει αίτηση για άσυλο και ενοικιάζει νόμιμα το σπίτι. Η αντιπαράθεση των δύο είναι γνωστή στις Αρχές καθώς και οι δύο πλευρές είχαν μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για την υπόθεση είναι ενήμερο και το Γραφείο Ευημερίας και είχε αναφερθεί στη γυναίκα ότι θα της παρασχεθεί άλλο σπίτι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΙΣΑ Δώρος Πολυκάρπου αναφέρει ότι της δημιουργεί συχνά προβλήματα ο σπιτονοικοκύρης, μάλιστα είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο σπίτι και της πέταξε τα πράγματά της στον δρόμο.

Επισημαίνει επίσης, ότι ενώ είχαν γίνει καταγγελίες δεν έγιναν δραστικές ενέργειες με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Σχολιάζει την ίδια ώρα ότι είναι πολυάριθμες οι αναφορές κακοποίησης που φτάνουν κοντά τους σε καθημερινή βάση και καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν ευθύνες.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά σε δασική έκταση στη Βαρβάσαινα Ηλείας
Επόμενο άρθροΑγιοποιήθηκε ο Βησσαρίων Αγαθωνίτης