Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία στην Κυψέλη: Αυτό είναι το θύμα – Ο δράστης την σκότωσε...

Δολοφονία στην Κυψέλη: Αυτό είναι το θύμα – Ο δράστης την σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που έφτασαν στην οδό Τένεδου στην Κυψέλη. Η 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές είχε δολοφονηθεί με άγριο τρόπο.

Ο δράστης κυριολεκτικά είχε κατακρεουργήσει την ερωμένη του έξω από το σπίτι που έμενε στην Κυψέλη μαζί με το σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης υποστήριξε πως η γυναίκα δανειζόταν από αυτόν μεγάλα ποσά, έφτασε τα 20.00 ευρώ για να βοηθήσει τον άνδρα της που ήταν άνεργος. Του είπε να χωρίσουν, αυτός πήγε έξω από το σπίτι, ζήτησε και πάλι τα λεφτά, η γυναίκα δεν τα είχε, και την κατέσφαξε. Δηλώνει πως δεν μετανιώνει για όσα έκανε.

Οι ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών που κλήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας σε χρόνο ρεκόρ. Ένας από αυτούς κατέβηκε από τη μηχανή του και αμέσως πλησίασε τη γυναίκα που κείτονταν μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Ο σύζυγος έμαθε από τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του κατασφάχτηκε

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ξέρει που είναι η γυναίκα του και τότε εκείνος τους είπε: « Δεν ξέρω που είναι η σύζυγος μου. Έφυγε λίγο από το σπίτι για να συναντήσει κάποιον».

Αν κι αρχικά ο άνδρας της δολοφονημένης δεν έλεγε στους αστυνομικούς με ποιον είχε ραντεβού η σύζυγος του, όταν τον πίεσαν και του είπαν ότι η 36χρονη δολοφονήθηκε, τότε εκείνος τους ανάφερε το όνομα του 40χρονου, ενώ τους έδωσε και τον αριθμό ενός τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί, κινήθηκαν γρήγορα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν το σημείο που είχε πετάξει το μαχαίρι ο δράστης. Λίγη ώρα αργότερα, βρήκαν το 40χρονο στην οδό Θήρας και του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας της 36χρονης που βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα θα απελαθεί.