Αρχική Eπικαιρότητα Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει – Είναι η πιο αθώα»

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω αηδιάσει – Είναι η πιο αθώα»

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο πλευρό της 33χρονης και δίνει το στίγμα της υπερασπιστικής του γραμμής. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες των παιδιών της, στην Πάτρα…

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της, τους τελευταίους μήνες. Ήδη οργανώνει μαζί της, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, λίγο πριν η 33χρονη απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Το έντονο παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, οι αντιδράσεις της συνεργασίας, μαζί με τις εκτιμήσεις για τις εξελίξεις που αναμένονται κρατούν το πολύκροτο θέμα ψηλά στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε πρόβλημα από τη συνεργασία της, με τον Όθων Παπαδόπουλο. Ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τους χειρισμούς και τις δηλώσεις που έκανε, όταν η ίδια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ο Αλέξης Κούγιας όμως, την έκανε να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια και κοντά του, αισιοδοξεί πως θα ανοίξει για την ίδια ο δρόμος της αποφυλάκισης.

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε πως έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας. «Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Προηγούμενο άρθροΈκλεψαν κινητό από γυναίκα στην Κόρινθο
Επόμενο άρθροΜeteo: 50.000 κεραυνοί έπεσαν το απόγευμα της Τετάρτης