Αρχική Eπικαιρότητα Νάξος: Ιερέας πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ραπάρει το «Διθέσιο» της...

Νάξος: Ιερέας πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ραπάρει το «Διθέσιο» της Πρωτοψάλτη (video)

Ιερέας στη Νάξο ξεσήκωσε το κοινό σε συναυλία επιλέγοντας να ραπάρει το τραγούδι «Διθέσιο» και καταχειροκροτήθηκε όταν έπιασε το μικρόφωνο σε εκδήλωση που έγινε τον Δεκαπενταύγουστο, το βράδυ στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με το naxotimes.gr, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ντόπιων και παραθεριστών ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν ακόμα δύο παιδιά από την Κύπρο αλλά και ακόμα δύο από τον Απόλλωνα.

Δείτε το βίντεο:

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ «ράπαρε» και το «διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού, τον ναό του Τιμίου Προδρόμου, στο τραγούδι του… «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου τον ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…».

papas
papas-naxo

Ο άλλος ιερέας που συμμετείχε στη συναυλία διασκέδασε τους πάντες με τη λύρα και τα κρητικά τραγούδια που ερμήνευσε. Και οι δύο ιερείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους με ποιοτική μουσική και τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν!

Επίσης, οι κάτοικοι του Απόλλωνα ευχαρίστησαν την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετέχουν στη συναυλία.

 

Προηγούμενο άρθροΜεταβολές στο πρόγραμμα της ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2022” λόγω των καιρικών συνθηκών
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Αποφασίζει σήμερα η Επιτροπή για τις ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν