Αρχική Ν. Αργολίδος Επίσκεψη Ανδριανού σε δομές ειδικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Αργολίδα

Επίσκεψη Ανδριανού σε δομές ειδικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Αργολίδα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας στην Πυργέλα και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας στα Λευκάκια ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σχολική χρονιά. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη χαρά να επισκεφθώ το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας στην Πυργέλα και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας στα Λευκάκια και συζήτησα με τους διευθυντές Ιωάννη Πασπαλιάρη, Σωτήριο Ταραντίλη και Ιωάννη Βογιατζή τις τεχνικές και κτηριακές ανάγκες που υπάρχουν καθώς και την έγκαιρη πρόσληψη των διδασκόντων ώστε η νέα σχολική χρονιά να βρει τα σχολεία και το εργαστήριο πανέτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά.

Η δουλειά που γίνεται στις δομές αυτές, η ευσυνειδησία, η δέσμευση και το μεράκι ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας – των δασκάλων, της διοίκησης, των παιδιών και των οικογενειών τους, του βοηθητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού – αξίζει τα συγχαρητήρια και την ενεργή στήριξη όλων μας. Σε ό,τι με αφορά, για μια ακόμη φορά επεσήμανα στους ανθρώπους των σχολείων ότι είμαι σταθερά δίπλα τους για να μεταφέρω στην κεντρική πολιτική σκηνή κάθε ζήτημα που απασχολεί τα σχολεία και μαζί να διεκδικούμε τις κατάλληλες λύσεις».