Αρχική Ν. Αχαΐας Eργαζόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας έχει να πάει 4 χρόνια στη δουλειά...

Eργαζόμενη σε νοσοκομείο της Πάτρας έχει να πάει 4 χρόνια στη δουλειά της

Όταν νιώθεις τύψεις που σκέφτεσαι να κάνεις καμιά αυγουστιάτικη κοπάνα από τη δουλειά, θέλουμε να θυμάσαι πως υπάλληλος του νοσοκομείου της Πάτρας έχει να πάει στη δουλειά 4 χρόνια, από το 2018 συγκεκριμένα, παρ’ όλο που συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά.
Την απίστευτη καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το pelop.gr, σύμφωνα με ρεπορτάζ του οποίου η υπάλληλος του νοσοκομείου έπασχε από σοβαρή ασθένεια πριν από τέσσερα χρόνια. Η αναρρωτική της άδεια τελείωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε και έπρεπε να επιστρέψει, αλλά λόγω της πανδημίας αυτό δεν συνέβη.

Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα συνέχισε να λαμβάνει κανονικά τον μισθό της, μαζί με επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, κάθε μήνα. Όπως αναφέρει το pelop.gr, η αιτιολογία για την αναρρωτική άδεια ήταν προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει, αν και η ίδια φέρεται να παρακολουθούσε κανονικά μαθήματα σε πανεπιστημιακή σχολή κατά την ίδια περίοδο.

«Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη. Φυσικά όλοι σεβάστηκαν το πρόβλημα που αντιμετώπισε, όμως αναρωτιούνται: Από τη στιγμή που το ξεπέρασε και συνεχίζει να εργάζεται και να πληρώνεται, δεν θα έπρεπε να την βλέπουν και στην υπηρεσία της;» καταλήγει το δημοσίευμα.