Αρχική Eπικαιρότητα Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισπιώτη

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε Ιστορία με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου. Αν και το 2004 σταμάτησε τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου επέτρεψε το 2011 για να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και να γευθεί τους καρπούς της πολύχρονης προσπάθειάς τον φετινό Αύγουστο με ένα χρυσό μετάλλιο και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το 2004, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αντιγόνη πήρε την απόφαση να σταματήσει καθώς δεν ένοιωθε ακόμα ώριμη, ρίχνοντας το βάρος στις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ, όπου αφιερώθηκε για περίπου 8 χρόνια αφήνοντας στην άκρη τον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

Μεγάλο κεφάλαιο για την ίδια οι σπουδές. Η Αντιγόνη ακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρία» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, και οι Καθηγητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, συγχαίρουν την φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρία», αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδας και νικήτρια του δρόμου των 35 χιλιομέτρων στο Βάδην, Αντιγόνη Ντρισπιώτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να εκπληρώσει όλα τα αθλητικά και ακαδημαϊκά της όνειρα. Είμαστε σίγουροι πως με την ολοκλήρωση των σπουδών της, θα σταθεί και πάλι με αποφασιστικότητα δίπλα στα άτομα με αναπηρία που διεκδικούν την κοινωνική ενσωμάτωση και την προσωπική ευτυχία μέσα από την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες.