Αρχική Ν. Αργολίδος Αργολίδα: Ανατίναξαν δυο ΑΤΜ σε super market στο Άργος – Άγνωστη η...

Αργολίδα: Ανατίναξαν δυο ΑΤΜ σε super market στο Άργος – Άγνωστη η λεία των δραστών

Στις 1:30 περίπου τη νύχτα της Παρασκευής 19 Αυγούστου 3 άτομα φορώντας κουκούλες ανατίναξαν στην Αργολίδα δυο Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) σε super market στο Άργος.

Οι δράστες εχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους ανατίναξαν πρώτα το εξωτερικό  ΑΤΜ  της Alpha Bank στο super market Σκλαβενίτης επί της οδού Άργους – Κορίνθου λίγο έξω από το Άργος και στην συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία του καταστήματος εισήλθαν στο super market και ανατίναξαν και το εσωτερικό ΑΤΜ της Πειραιώς.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποίησαν για να ανατινάξουν τα μηχανήματα αλλά ούτε και το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν από τα δύο ΑΤΜ.

Από τις δυο εκρήξεις, τμήματα από τα διαλυμένα ΑΤΜ εκτοξεύτηκαν σε απόσταση, ενώ οι δράστες έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του super market και το υλικό θα μπορέσει να δώσει σημαντικές πληροφορίες στην αστυνομία.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών με μπλόκα και στους όμορους νομούς της Αρκαδίας και της Κορινθίας.