Αρχική Eπικαιρότητα Βόλος: Απειλούσε να σκοτώσει την σύντροφό του με κατσαβίδι – «Θα πάθεις...

Βόλος: Απειλούσε να σκοτώσει την σύντροφό του με κατσαβίδι – «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες»

Aκόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, όπου μία γυναίκα είδε τη ζωή της να απειλείται και μάλιστα μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού της, όταν ο σύντροφός της την κυνηγούσε για να την σκοτώσει με ένα κατσαβίδι στο χέρι λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις». Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (7/8) στον Βόλο, όταν ο 36χρονος σύντροφος της 26χρονης γυναίκας την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει για να ζητήσει βοήθεια και να ειδοποιήσει την αστυνομία τραυματίστηκε και στο πόδι, από σπασμένα αντικείμενα που ήταν στο πάτωμα.

Αμέσως μετά η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Του δόθηκε η προθεσμία, αλλά μέχρι να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου αποφασίστηκε η κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, gegonota.news, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι.

Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, έως τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο και για τη ζωή για του ανήλικου παιδιού τους, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία.