Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/8 έως 14/8 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/8 έως 14/8 από την Εναλλακτική Παιδεία

Kριός

Αν φίλοι, παρέες, κοινωνικοί και πολιτικοί χώροι σας έχουν κουράσει, σας βάζουν όρια και σας περιορίζουν αυτό θα φανεί σε όλο του το μεγαλείο αυτή την εβδομάδα. Καιρός να σπάσετε αυτά τα δεσμά, επειδή ο δρόμος προς την αυτοέκφραση έχει στρωθεί και δεν έχει δικαίωμα κανείς να σας τον μπλοκάρει. Ό,τι δε λύνεται, κόβεται, επειδή μιλάμε πλέον για κατασπατάληση ενέργειας, αξιών, αυτοπεποίθησης και χρήματος. Προσπαθήστε βέβαια ό,τι κάνετε, να το κάνετε όχι με τον θεαματικό τρόπο που πιθανόν συνηθίζετε ως Κριάρια αλλά με προσοχή και ευγένεια.

Ταύρος

Μεγάλη προσοχή στα μικροατυχήματα, αν δεν έχετε πάθει ήδη. Οι ενέργειες είναι έντονες, αλλά αναγκαίες για την αλλαγή και τη μετατροπή των βαθύτερων σκοπών σας σε πράξη. Αυτή η βδομάδα είναι μια μίνι πρόγευση για το φθινόπωρο έτσι ώστε να προετοιμάζεστε κατάλληλα. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας, με τη δημόσια εικόνα σας και με την καριέρα σας αναδύονται κυρίως ως πρόβλημα. Δεν είναι όμως. Είναι ευκαιρίες. Απλώς είναι πιο ορατές πλέον, με στόχο τη θεραπεία ή την επιβράβευση επειδή πράξατε καλά ως τώρα.

Δίδυμοι

Έχετε ένα μπαούλο με πολλά συσσωρευμένα εκρηκτικά τα οποία έχετε κρύψει πολύ καιρό τώρα. Τώρα όμως έχετε και ένα σπίρτο. Το σπίρτο αυτό είναι ο Άρης στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, ο οποίος έχει ήδη κάνει το μεγάλο μπαμ. Το μπαμ αρχικά γίνεται μέσα σας και από τις 20 Αυγούστου και μετά θα εξωτερικεύετε την ενέργεια την οποία θα έχετε κάνει πλέον δικιά σας. Αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα σαν μία περίοδο μαθητείας προς την εκτόξευση της ενεργειακής σας εγρήγορσης. Διαβάστε. Μελετήστε. Ταξιδέψτε. Ρωτήστε.

Καρκίνος

Είχατε για πολλά χρόνια δεδομένους κάποιους φίλους ή κάποιες παρέες; Ακόμη καλύτερα, θεωρούσατε αυτονόητους κάποιους στόχους για το μέλλον; Αυτά κατεδαφίζονται αυτή την περίοδο αναπάντεχα και εσείς χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Η Πανσέληνος όμως, στης οποίας την ενέργεια είστε τόσο επιρρεπείς, σας βάζει να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να δείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι ή αυτοί οι στόχοι πολύ απλά δεν ήταν για εσάς. Είστε σε μία περίοδο που η δημόσια εικόνα σας λάμπει και τα οικονομικά πάνε καλύτερα και αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό, θα γίνει όταν αποδημήσετε αυτά τα στοιχεία που σας κρατάνε πίσω.

Λέων

Οι σχέσεις με τους σημαντικούς Άλλους φωτίζονται και εσείς λάμπετε απέναντί τους και τους θαμπώνετε έτσι ώστε να μην μπορούνε να σας αντισταθούν. Ναι μεν οι προκλήσεις των σχέσεων είναι πλέον αισθητές και δεν μπορείτε να κρυφτείτε πια από αυτές, αλλά ξέρετε ότι κατέχετε τα μέσα και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να τις αντιμετωπίσετε. Μη φοβάστε τις εκρήξεις που γίνονται στον τομέα της καριέρας σας. Μπορεί να είναι πυροτεχνήματα που θα σβήσουν εγκαίρως, αφήνοντας ίσως στάχτες. Μπορεί να είναι και μάχες που θα δώσετε και θα κερδίσετε.

Παρθένος

Για εσάς οι έντονες ενέργειες των τελευταίων ημερών δρούνε περισσότερο βοηθητικά και ως ένα απαραίτητο σπρώξιμο στο να εξελιχθείτε στις σπουδές σας, στον τρόπο που ταξιδεύετε (με το σώμα ή το μυαλό), στις ξένες γλώσσες που μιλάτε ή που θέλετε να μιλήσετε. Πιθανόν αυτό το καλοκαίρι, άτομα από το εξωτερικό να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκλαμψη που ενδέχεται να βιώσετε. Προσέξτε όμως λίγο παραπάνω την υγεία σας αυτή την εβδομάδα και φροντίστε ή προσέξτε ποιος θα φροντίζει τα κατοικίδιά σας όσο θα λείπετε διακοπές.

Ζυγός

Νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι ασφαλές πια; Μοιράζεστε πολλά με τους Άλλους γι’ αυτό, είτε χρήματα είτε αισθήματα και ο παραμικρός τριγμός σε μία επισφαλή συνθήκη μπορεί να προκαλέσει φόβο για έκρηξη. Μπορεί όμως να είναι και εξέγερση, προσωπικής φύσεως για την ατομικότητα και τη μοναδικότητά σας την οποία καιρός θα ήταν να βγάλετε προς τα έξω. Αυτή την εβδομάδα θα χαρείτε και θα εκφραστείτε λίγο παραπάνω απ’ ό,τι κάνατε τον τελευταίο καιρό και το μότο της θα είναι: «περνώ και μόνη μου καλά».

Σκορπιός

Αν ο Αύγουστος φώναζε καριέρα και δημοσιότητα, αυτή η εβδομάδα φωνάζει οικογένεια από την οποία προήλθαμε. Κάτι θα λυθεί έως την Παρασκευή ή μία έκρηξη είναι αναγκαία ειδικά εάν «σας αναγκάζει» το έτερον ήμισυ, οι σημαντικοί Άλλοι ή οι σταθεροί συνεργάτες. Και ναι, ξέχασα να σας πω ότι η χρονιά φωνάζει σχέσεις και συνεργασίες· τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο στις σχέσεις με τους Άλλους· θα έπρεπε να το είχατε καταλάβει έως τώρα αγαπητοί Σκορπιοί· ειδικά εάν έχετε γενέθλια 10 με 14 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Επιτέλους θα μιλήσετε και θα πείτε ό,τι σας προβλημάτιζε καιρό τώρα και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και πολύ πιο ανάλαφροι. Σας αρέσουν τα γκράντε μεγαλειώδη σκηνικά, όταν όμως περιορίζονται στη δουλειά, στη ρουτίνα και την καθημερινότητα δεν είναι το καλύτερό σας. Εύχεστε να μην πήγαινε όλη η ενέργειά σας εκεί αλλά ίσως σε κάτι πιο διαδραστικό με τους Άλλους. Και αυτό θα γίνει, μετά τις 20 Αυγούστου όμως. Προς το παρόν περάστε καλά είτε ταξιδεύετε είτε διαβάζετε, άλλωστε και τα δύο τα λατρεύετε, ίσως λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Πολύ ωραία. Έχουμε μία ξαφνική σχεδόν βίαιη εγρήγορση σε ό,τι σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή και τον τρόπο που δημιουργείτε ή τα ίδια τα δημιουργήματά σας. Εσείς το μετουσιώνετε όλο αυτό σε μία στοχοπροσήλωση με τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε και έτσι πετυχαίνετε να βγάλετε την καλύτερη εκτόνωση αυτής της ενέργειας. Εντυπωσιακό επίσης το πως καταλήγουν όλα αυτά στα οικονομικά σας, τα οποία φωτίζονται και νέες λύσεις δίνονται, πιθανόν από τη συνεισφορά ευγενικών σημαντικών Άλλων.

Υδροχόος

Πρόκειται για μία εξαιρετικά έντονη και καθοριστική εβδομάδα η οποία συνοψίζει όλη την ενέργεια της χρονιάς. Όχι μόνο των μηνών του 2022 που πέρασαν αλλά και των μηνών που θα ακολουθήσουν. Πεδίο μάχης η πατρική ή μητρική οικογένεια ή απλά άνευ λόγου η ψυχή δεν μπορεί να βρει την ανάπαυση; Είναι επειδή κλείνουν από τώρα σημαντικοί κύκλοι και εσείς μπαίνετε σε μία φάση μαζέματος της ενέργειάς σας προς τον απώτερο στόχο. Μην το βάζετε κάτω. Οι Άλλοι πλέον είναι με το μέρος σας. Θα τα καταφέρετε. Ειδικά εάν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 με 10 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Έντονη εβδομάδα και αυτή, με πολλή κινητικότητα. Περίοδος διακοπών για πολύ κόσμο και έχετε να δείτε πολλούς και πολλές, συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Η κινητικότητα όμως αφορά και την ερωτική αλλά και καλλιτεχνική σας ζωή. Παράλληλα κάτι ολοκληρώνεται και σας δίνει μία αίσθηση πλήρωσης την οποία ως Ιχθύες θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο. Κάτι που αφορά τον τρόπο που δίνεστε σε ένα ιδανικό ή σε κάποιους ανθρώπους. Ελπίζω να δοθήκατε ακριβά αυτή τη φορά Ιχθύες, και όχι δωρεάν, επειδή αυτή η Πανσέληνος φωνάζει ότι χρειαζόμαστε ένα αντίτιμο σε ό,τι κάνουμε.

 

astroteam.gr