Αρχική Περ. Πελοποννήσου Π.Νίκας στο ΠΕ.ΣΥ : “Θα είμαστε εδώ να τα λέμε” – Ο...

Π.Νίκας στο ΠΕ.ΣΥ : “Θα είμαστε εδώ να τα λέμε” – Ο εφιάλτης του Τατούλη όλο και πιο κοντά στην υποψηφιότητα

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έχει άπειρες φορές προκληθεί από την αντιπολίτευση του Πέτρου Τατούλη να δηλώσει τις προθέσεις του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Με την ευγένεια και την σεμνότητα που τον διακρίνει δηλώνει πως αυτή η απόφαση θα αποτελεί αποτέλεσμα συζήτησης με τους συνεργάτες του και την απόφασή τους θα την ανακοινώσει ο ίδιος. Ως γνωστό ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει αφήσει εξ ολοκλήρου αυτή την απόφαση στον Π.Νίκα μιας και το έργο του κατά την διάρκεια της θητείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι έργο που λίγοι περιφερειάρχες έχουν καταφέρει.

Ο Παναγιώτης Νίκας αποτελεί τον “εφιάλτη” του Πέτρου Τατούλη που ενώ ο ίδιος δηλώνει παρών στις εκλογές, οι περισσότεροι συνεργάτες του έχουν εγκαταλείψει το καράβι δηλώντας την δυσαρέσκειά τους στην πολιτική του. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί διακαώς να μάθει τις προθέσεις του Περιφερειάρχη.

Στο τελευταίο μάλιστα ΠΕ.ΣΥ ο Περιφερειάρχης τους είπε για άλλη μια φορά πως “Θα είμαστε εδώ να τα λέμε”, λόγια που απογοήτευσαν την αντιπολίτευση του Τατούλη που η υστεροφημία του αρχηγού θα οδηγήσει την παράταξη σε μία τραγωδία που δεν ταιριάζει σε πρώην Υπουργό. Έτσι κι αλλιώς οι πόρτες των μεγάλων κομμάτων κλείνουν η μία μετά την άλλη σε ότι αφορά οποιαδήποτε στήριξη στο πρόσωπό του.

Η υστεροφημία του Πέτρου Τατούλη έχει αρχίσει να ενοχλεί ακόμη και πρωτοκλασσάτα στελέχη του που κατά αποκλειστικές μας πληροφορίες δεν θα κατέβουν μαζί του για να βιώσουν για άλλη μια φορά χειρότερη και τελειωτική ήττα. Εϊναι ακατόρθωτη η αντιπαράθεση με έναν πολιτικό σαν τον Παναγιώτη Νίκα που το όνομά του δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σκάνδαλα και σε εταιρείες συγγενικών του προσώπων με εκατομμύρια αναθέσεων. Η αντιπολίτευσή του κενή και στείρα αφού οι απειλές και οι ύβρεις είναι το μοναδικό του όπλο απέναντι σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Πελοπόννησο.

Σ.Μπαλή