Αρχική Eπικαιρότητα Βάσεις 2022: Δείτε σε ποια σχολή περάσατε

Βάσεις 2022: Δείτε σε ποια σχολή περάσατε

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση, βάζοντας τέλος στην αγωνία 90.000 υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Επίσης, για δεύτερη φορά φέτος, οι υποψήφιοι που είχαν αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, θα λάβουν τα αποτελέσματα εισαγωγής στο Τμήμα επιτυχίας και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Παράλληλα, όπως και κάθε περασμένη χρονιά, τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων και να αναρτηθούν στα Λύκεια.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Η Πελοπόννησος στις τρεις περιοχές της Ελλάδας με τα λιγότερα Ι.Χ.
Επόμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Στο 12,5% η ανεργία τον Μάιο στην Ελλάδα