Αρχική Eπικαιρότητα Πάτρα – Λέων: Όλα τα στοιχεία δείχνουν εξωτερική παρέμβαση για το επεισόδιο...

Πάτρα – Λέων: Όλα τα στοιχεία δείχνουν εξωτερική παρέμβαση για το επεισόδιο που άφησε τετραπληγική την Τζωρτζίνα

Σε εξωγενή παρέμβαση οδηγούν όλα τα στοιχεία που προκύπτουν για το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο που άφησε το παιδί τετραπληγικό, είπε ο Γρηγόρης Λέων.

Για το εν λόγω επεισόδιο που κλήθηκε να απολογηθεί ως κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο πρόεδρος των ιατροδικαστών εξήγησε ότι η εισαγγελία έχει στα χέρια της ένα πλούσιο ιατρικό υλικό για το περιστατικό: «Η εισαγγελία έχει την πλήρη εικόνα, ένα πλούσιο ιατρικό υλικό για το παιδί που πέρασε από πάρα πολλές εξετάσεις στο καρδιαγγειακό του σύστημα. Αυτό μελέτησε ο εισαγγελέας μαζί με τις μαρτυρίες των γιατρών και προέβη στη δίωξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Διευκρίνισε παράλληλα πως ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από το περιστατικό, είναι δυνατό να βρεθεί τι κρύβεται πίσω από την εξωγενή παρέμβαση που εξετάζεται για το παιδί: «Δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς τι συνέβη  γιατί έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έγινε και ιατροδικαστικά έχουμε κάποιους περιορισμούς. Όμως αν έχουμε τον ιατρικό φάκελο και τις μαρτυρίες μπορούμε να προσδιορίσουμε περίπου τουλάχιστον τι επηρέασε αυτός ο εξωγενής παράγοντας και να καταλήξουμε σιγά-σιγά σε κάποια περιορισμένα ενδεχόμενα που μας δείχνουν εξωτερική παρέμβαση».

Προηγούμενο άρθροFuel Pass 2: Ανοίγει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η πλατφόρμα – Αυξημένα τα ποσά
Επόμενο άρθροΚόρινθος: Μουσική παράσταση – αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γρηγόρη Μπιθικώτση, το Σάββατο 30 Ιουλίου