Αρχική Ν. Κορινθίας Όνομα έκπληξη με καταγωγή από το Κιάτο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας...

Όνομα έκπληξη με καταγωγή από το Κιάτο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Κορινθία

Είναι πολλά τα σενάρια που έχουν ακουστεί αναφορικά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Κορινθία. Τα σίγουρα ονόματα είναι οι Υφυπουργοί Δήμας και Ταγαράς, ο βουλευτής Κ.Κόλλιας, η σύμβουλος του Πρωθυπουργού Μαριλένα Σούκουλη, ενώ για τα υπόλοιπα ονόματα κατά καιρούς βγήκαν πολλές φήμες.

Η σημερινή όμως είδηση είναι καλά διασταυρωμένη και σας την μεταφέρουμε αποκλειστικά.

Η Κορίνθια δημοσιογράφος Εμη Λιβανίου με καταγωγή από το Κιάτο που το 2019 είχε κατέβει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ  στην εκλογική περιφέρεια Νοτίου Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών, θα είναι ένα δυνατό όνομα για το κυβερνών κόμμα στις προσεχείς εκλογές.

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου

Χαμαϊδή Ζησιοπούλου όπως είναι το πραγματικό όνομα της

Η Έμυ γεννήθηκε, μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Κιάτο Κορινθίας, απ’ όπου κατάγεται η μητέρα της, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Ο πατέρας της, Ευάγγελος, που κατάγεται από τη Βέροια και είναι μεσίτης.

Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από το 2014 είναι Head Of Special Editions στην ιστοσελίδα Huffpost.gr.

Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων, ενώ τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, το πρώτο ειδησεογραφικό site στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης. Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.