Αρχική Ν. Κορινθίας H φιλόδοξη “παρέα” επιχειρηματιών της Κορίνθου μαζεύεται …… λόγω έλλειψης αρχηγού –...

H φιλόδοξη “παρέα” επιχειρηματιών της Κορίνθου μαζεύεται …… λόγω έλλειψης αρχηγού – Το ΟΧΙ του Χασικίδη

‘Απειρες συναντήσεις, ατελειώτα γεύματα, άκαρπες μέχρι πρωίας συζητήσεις από γνωστή παρέα επιχειρηματιών στην Κόρινθο για να πέσει η πόλη. Και όταν λέμε να πέσει, εννοούμε να μην πάρει τις εκλογές ο Βασίλης Νανόπουλος, παρότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ευνοημένοι από το Δήμο ποικιλοτρόπως.

Η θέρμη των πρώτων συζητήσεων οδήγησε γρήγορα στην εύρεση εκείνου του πολίτη που μπορεί να γίνει πρώτος πολίτης στο Δήμο. Που θα έχει τις ικανότητες, την έξωθεν καλή μαρτυρία, την αναγνωρισιμότητα, το πέρασμα και αυτό το κάτι βρε αδερφέ που θα είναι ικανό να κερδίσει τις εκλογές του 2023.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πάρα πολλά που όμως είτε αρνήθηκαν, με τρανταχτή περίπτωση του αγαπημένου γιατρού και πρώην Δημάρχου Τενέας Χρήστου Χασικίδη, είτε αποφασίσθηκε στην “παρέα” των λίγων πως δεν είναι ικανοί. Μάλιστα σε ότι αφορά τον Χρήστο Χασικίδη, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για στενό μαρκάρισμα με τον ίδιο να αρνείται ευγενικά αφού πλέον ακολουθεί και ακαδημαική πανελλαδική παρέα. Η φήμη του λατρεμένου γιατρού της Τενέας έχει περάσει τα στενά κορινθιακά σύνορα, περιοδεύει σε συνέδρια σε όλη την χώρα και μεταλαμπαδεύει γνώσεις καρδιολογίας.