Αρχική Eπικαιρότητα Power pass: Από σήμερα τα χρήματα στα ΑΤΜ -Τι ώρα μπαίνουν

Power pass: Από σήμερα τα χρήματα στα ΑΤΜ -Τι ώρα μπαίνουν

Aναρτήθηκε ήδη μεγάλο μέρος των εκκαθαριστικών για το Power pass και έφθασε η ώρα της πληρωμής για τους χιλιάδες δικαιούχους της επιδότησης ρεύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Οικονομικών έχει στείλει ήδη στην εταιρεία Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε. (ΔΙΑΣ) τα σχετικά στοιχεία κι έτσι οι τράπεζες θα αρχίσουν σταδιακά από το απόγευμα να πιστώνουν τα ποσά της επιδότησης στους δικαιούχους.

Ωστόσο, τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς ανάλογα με την τράπεζα του κάθε δικαιούχου. Ωστόσο, πηγές του ΥΠΟΙΚ διαβεβαιώνουν ότι θα πληρωθούν και οι 1,9 εκατ. δικαιούχοι μέχρι σήμερα το βράδυ.

Οσοι δεν έχουν λάβει το ενημερωτικό e-mail για την ανάρτηση του εκκαθαριστικού θα πρέπει να μπουν στη διεύθυνση vouchers.gov.gr/powerpass και να ενημερωθούν για την κατάσταση της αίτησής τους και να δουν το ποσό της επιδότησης που θα λάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έχουν υποβληθεί 2.952.778 αιτήσεις, που αφορούν 2.530.597 φυσικά πρόσωπα και από αυτά, αναρτώνται ενημερωτικά εκκαθάρισης για τα περίπου 1,9 εκατ. και τα οποία αναμένεται να πληρωθούν από το απόγευμα, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε περίπου 230 εκατ. ευρώ.

Για τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων και όσα εξ αυτών είναι δικαιούχοι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.