Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – Τον βρήκε η ανιψιά...

Πάτρα: Τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – Τον βρήκε η ανιψιά του

Απαγχονισμένος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του ο πατρινός τραγουδιστής Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1970. Ο ερμηνευτής βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του  το μεσημέρι του Σαββάτου από την ανιψιά του, η οποία τον επισκεπτόταν τακτικά, καθώς έμενε μόνος του.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διέμενε μόνος του σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Αράξου και σύμφωνα με το pelop.gr ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια. Μεταξύ των σύγχρονων τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο πατρινός Σπύρος Πανταζόπουλος. «Είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Προηγούμενο άρθροΟι τουρίστριες, ο πρωθυπουργός και η selfie
Επόμενο άρθροΝίκος Ταγαράς: Δύο εμβληματικά έργα για την Κορινθία συνολικού προϋπολογισμού 17 εκ € υπό την ευθύνη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.