Αρχική Ν. Κορινθίας Απόλυτη σιωπή από την Αθηνά Κόρκα στις καταγγελίες του peloponnisosnews για ορισμό...

Απόλυτη σιωπή από την Αθηνά Κόρκα στις καταγγελίες του peloponnisosnews για ορισμό δικηγόρου για λογαριασμό επιχείρησης χωρίς να έχει αρμοδιότητα

Καμία απάντηση δεν πήραμε στο άρθρο της 29ης Ιουνίου του peloponnisosnews σχετικά με εντολή ή όχι που δόθηκε από την χωρική αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα σε δικηγόρο της Περιφέρειας αναφορικά με έφεση που κατατέθηκε για λογαριασμό της επιχείρησης Ε.ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ και ΣΙΑ Ε.Ε χωρίς να περάσει το θέμα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

δείτε εδώ το άρθρο αναλυτικά 

Η κυρία Κόρκα και ο αρμόδιος νομικός της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ.Ανδρεόπουλος δεν έχουν απαντήσει για την εσπευσμένη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην άνω επιχείρηση χωρίς να περάσει από τα αρμόδια όργανα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για έγκριση. Να θυμίσουμε πως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων είχε καταψηφίσει το αίτημα της άνω εταιρείας.

Ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν η κ.Κόρκα είχε επιδείξει αμέριστο ενδιαφέρον να κλείσει επιχείρηση του νομού που απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους σε ολόκληρη την Ελλάδα που δραστηριοποείται με έδρα την Κόρινθο. Ενέργεια που πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει και πάλι αρμοδιότητα, την οποία και ανακάλεσε άμεσα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

διαβάστε εδώ τις τότε άνομες ενέργειες της κυρίας κ.Αθηνάς Κόρκα.

Σ.Μπαλή

 

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Αραχωβίτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του SUPER: “Κυβέρνηση για το λαό ή για τα μεγάλα συμφέροντα;”
Επόμενο άρθροΦωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Μάχη με τις φλόγες από μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής