Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/7 – 10/7 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 4/7 – 10/7 από την Εναλλακτική Παιδεία

Κριός

Διεκδίκηση σε θέματα ασφάλειας και οικονομικών, χωρίς βιασύνη αυτή τη φορά. “Σπίτι μου, σπιτάκι μου!” Επικοινωνία στο σπίτι, για το σπίτι. Σκέψεις και πορτοφόλι σε mode… Real Estate! Και το πιο σημαντικό; Αφήνετε εγωισμούς στο πλάι και δουλεύετε θέματα μοιράσματος.

Ταύρος

Κινητοποίηση! Μα ποιος πείραξε την γαλήνια αγελάδα στον αγρό; Είναι αρκετό για να σας προκαλέσει θυμό, εκνευρισμό, επιθετικότητα, να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Κάτι άλλαξε, κάτι αλλάζει. Συλλέγετε πληροφορίες εκ των έσω, σε ένα πλαίσιο πιο… συναισθηματικό.

Δίδυμοι

“Τρώγεστε με τα ρούχα σας!” Ποια είναι η… κατάσταση των πραγμάτων; Συναλλαγές, συνδιαλλαγές υπό ένα πρίσμα ψυχολογικό. Επίσης, καλή περίοδος για να ανακαλύψετε κι άλλους τρόπους για την απόκτηση εσόδων. Ψυχολογικά ξεσπάσματα ή ξεσπάσματα στη δουλειά.

Καρκίνος

Με συναισθηματική ευφυία, αντίληψη, αλλά και δουλειά, βάζετε πλώρη διεκδίκησης, -έχοντας ορίσει τους στόχους σας- με αργά, άλλα -σίγουρα- σταθερά βήματα. Φίλοι και ομάδες συνδράμουν. Αυτό, όμως, το οποίο σας ενισχύει πιο πολύ είναι η δική σας πίστη στον εαυτό σας.

Λέων

Από τη μία, φως στο παρασκήνιο, σε πράγματα που δεν τολμάτε να ομολογήσετε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Από την άλλη, ανταγωνισμός, ανεξαρτησία, διεκδίκηση, θέση στόχων, διενέξεις με ή για την οικογένεια. Καλά θα πάει αυτό!

Παρθένος

Έχετε ανάγκη να δραπετεύσετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες, να ανοίξει το μυαλό σας. Αυτό είναι πιθανόν να σας φέρει αντιδικίες ή / και αντιμέτωπους με αδέρφια και συγγενείς. Ωστόσο, ανάγκη σας για στοχοθεσία και δικαιοσύνη, είναι μεγαλύτερη από όποια μικρότητα…

Ζυγός

Σχέδια, πλάνα, χαρτιά, έγγραφα, τηλέφωνα στα πλαίσια της εργασίας. Σκέψεις και για επιμόρφωση; Γιατί όχι; Βρίσκεστε σε περίοδο αυτοέκφρασης, μεταμόρφωσης, επαναπροσδιορισμού εαυτού. Ο στόχος είναι βελτίωση, βελτίωση, βελτίωση, αλλά και ανταμοιβή για όσα προσφέρετε. Αναγέννηση!

Σκορπιός

Ένταση σε όλες σας τις σχέσεις. Είτε για να τις δουλέψετε περαιτέρω και να τις στηρίξετε, είτε για να τις διαλύσετε. Εσείς κρατάτε και το καρπούζι και το μαχαίρι. Αρκεί να μάχεστε για θέματα, για τα οποία αξίζει να παλέψετε, να διαπραγματευτείτε, να λαξέψετε. Μικρή νίκη για την ανθρωπότητα, τεράστια για τον οίκο των σχέσεών σας.

Τοξότης

Καταρχάς, οι δουλειές ρολάρουν, τα πράγματα τρέχουν. Είναι καλό που είστε στην υπηρεσία, φροντίδα των άλλων, αλλά καλύτερα μόνοι σας, χωρίς άλλους, -πολύ πιθανό να διαπληκτισθείτε. Ο “γιατρός” συνιστά ενδοσκόπηση ή/ και εκτόνωση με φυσική άσκηση. Τάση για ψυχοσωματικά…!

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες. Δημιουργικότητα, εγω-κεντρικά ξεσπάσματα. Διάθεση για παιχνίδι, έρωτα, φλερτ. Κάνετε μόνο δραστηριότητες μέσα από τις οποίες αισθάνεστε καλά και καλά κάνετε. Προγραμματίστε διακοπές, διασκεδάστε. Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Υδροχόος

Βασική έννοια το σπίτι και η οικογένεια. Τα καλά νέα είναι ότι τα καταφέρνετε , με ό,τι καταπιάνεστε και μπράβο σας. Τα λιγότερο καλά νέα είναι ότι οι “άλλοι” είναι απέναντι σας, παρά δίπλα σας. Στρογγυλέψτε τις γωνίες σε όποιες διαμάχες σε σπίτι και δουλειά, και δε θα χάσετε.

Ιχθύες

Επιτέλους, δυναμική στην επικοινωνία! “Είμαι στρατηγός και τα λέω τσεκουράτα!” Μήπως, όμως αυτή η μαχητικότητα και ακαμψία κρύβει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ανασφάλεια; Δύναμη είναι και η παραδοχή ότι είμαστε αδύναμοι. Διάστημα γόνιμο για αληθινή αυτο-έκφραση.

https://astroteam.gr/