Αρχική Eπικαιρότητα Πολύτεκνη μητέρα ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο – Πώς πέτυχε χωρίς φροντιστήριο

Πολύτεκνη μητέρα ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο – Πώς πέτυχε χωρίς φροντιστήριο

Μία μαθήτρια από το Εσπερινό ΕΠΑΛ στα Χανιά πήρε μέρος στις Πανελλαδικές 2022 και πέτυχε να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι ποτέ δεν είναι αργά για κάτι, αφού η υποψήφια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η πολύτεκνη μητέρα από τα Χανιά έγραψε στις Πανελλήνιες 2022 18,9 στα Μαθηματικά, 16,9 στη Χημεία, 16,4 στην Έκθεση και 14,7 στα Δίκτυα. Μάλιστα, χωρίς να κάνει φροντιστήριο σε κανένα μάθημα, πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο της, που είναι η εισαγωγή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το απολάμβανα

Όπως η ίδια λέει στο zarpanews.gr, οι καθηγητές της ήταν αυτοί που τη βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της: «Είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές μου. Έκανα συστηματικό διάβασμα, αλλά το απολάμβανα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Όταν το απολαμβάνεις, τα καταφέρνεις».

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασαν τα τέσσερα παιδιά την επιτυχία της μαμάς τους, απάντησε πως «τα μικρότερα δεν το πολυκατάλαβαν, αλλά ο μεγάλος που θα δώσει του χρόνου εξετάσεις, έμεινε άφωνος με τη βαθμολογία μου και αναρωτιέται αν κι αυτός του χρόνου θα τα καταφέρει το ίδιο ή και καλύτερα».