Αρχική Ν. Κορινθίας Aναβρασμός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία – ‘Ονομα που θα ταράξει...

Aναβρασμός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κορινθία – ‘Ονομα που θα ταράξει την διανομή εδρών εξετάζεται από την Ρηγίλλης

Η Νέα Δημοκρατία δημοσκοπικά τουλάχιστον φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο χάνει έδαφος πανελλαδικά. Κάτι ανάλογο και στην Κορινθία με το ψηφοδέλτιό της να αναζητά εκείνο το όνομα που θα κάνει την διαφορά στο νομό.

Σε μία εκλογική διαδικασία που είναι μετά από την πανδημία, μέσα στην ακρίβεια, μέσα στην οικονομική κρίση για όλα πλέον τα νοικοκυριά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά τους πρώτους που είναι αγαπητοί στον κόσμο και που έχουν δοκιμαστεί σε εκλογές και έχουν πρωτεύσει.

Αυτό το όνομα που θα κάνει αναμφισβήτητα την διαφορά στο νομό, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και γιατρός Τάσος Γκιολής.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Για την ιστορία να πούμε πως ο Τάσος Γκιολής ήταν το τελευταίο όνομα που κλείδωσε στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα και κατετάγη πρώτος και με διαφορά από τον δεύτερο. Από τα δυνατά του πλεονεκτήματα όπως μαθαίνουμε ότι αναπαράγονται στην Ρηγίλλης είναι η εργατικότητά του, το πάθος του για τους πολίτες αλλά και η τεράστια αγάπη των τελευταίων στο πρόσωπό του.

Προφανώς και πολλοί θα αναζητούσαν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο της χώρας, όμως εκείνος με τους πολύ στενούς του συνεργάτες ετοιμάζεται για εκπλήξεις έξω από κλίκες, συμφέροντα, οικογενειοκρατίες και θέλει σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για το κόμμα του να εντάξει δυνατούς και άξιους .

Σε ότι αφορά τον Τάσο Γκιολή, δηλώνει στρατιώτης του κόμματος και θα αποδεκτεί την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη που ειδικά για την Κορινθία φαίνεται πως θα είναι προσωπική.

Σ.Μπαλή