Αρχική Eπικαιρότητα Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στο Νομό Ημαθίας η κ. Μάρθα Μπαλτατζίδου

Υποψήφια με την Πατριωτική Ένωση στο Νομό Ημαθίας η κ. Μάρθα Μπαλτατζίδου

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της της κ. Μάρθας Μπαλτατζίδου, η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής του Νομού Ημαθίας.

Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας οικονομικών μεταναστών, η κ. Μπαλτατζίδου ολοκλήρωσε τη Μέση Εκπαίδευση στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, απ’ όπου επαναπατρίστηκε το 1979. Με πόθο ελληνικής παιδείας εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον πατρογονικό Κοπανό Νάουσας, ολοκλήρωσε τη μέση εκπαίδευση και εν συνεχεία σπούδασε και έλαβε πτυχίο Λογίστριας – Κοστολόγου. Με μάχιμο λογιστικό γραφείο, ιδιόκτητο τα τελευταία 15 χρόνια, δραστηριοποιείται με πανθομολογούμενη επιτυχία, ζώντας εκ του σύνεγγυς τη ραγδαία συρρίκνωση των οικογενειακών και δη των αγροτικών εισοδημάτων, όσο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αγωνιώντας για το καράβι που λέγεται Ελλάδα, αφοσιωμένη με παράδειγμα ζωής στην έννοια της πατρίδας, αποφάσισε να εκτεθεί στη δημόσια δράση. Να δώσει τη μάχη για τις χαμένες αξίες που προικίζουν το έθνος μας, τώρα που όλα γκρεμίζονται και πληγωνόμαστε τόσο άδικα. Δηλώνει ότι «κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος εκτός κι αν δεν τον δώσεις και ότι είναι έτοιμη να παλέψει ολόκαρδα αφοσιωμένη στην προσπάθεια της Πατριωτικής Ένωσης για την άνοιξη που μας αξίζει».