Αρχική Ν. Λακωνίας Δωρεάν συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην 86η ΔΕΘ

Δωρεάν συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην 86η ΔΕΘ

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και τα Επιμελητήρια της χώρας διοργανώνουν τη συμμετοχή των μελών τους στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η ΚΕΕΕ καλύπτει το 50% του ίχνους εδάφους, ενώ το ίδιο προτίθεται να καλύψει το 100% του υπόλοιπου κόστους συμμετοχής (υπόλοιπο ίχνους εδάφους, βασική δομή περιπτέρου/πάγιος εξοπλισμός, καθώς και του εξοπλισμού που θα επιλέξουν οι επιχειρήσεις μέλη του).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Δευτέρα 27 Ιουνίου  και ώρα 12:00, στο e-mail: info@lakoniacci.gr.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως και το έτος 2022.
Επίσης το λακωνικό επιμελητήριο στη σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Σε περίπτωση μη επάρκειας των τετραγωνικών μέτρων που θα διατεθούν λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν τα τετραγωνικά και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης».

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 2733022279 και 2733029006 (εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 5 κ. Χαλουλάκος).

Τονίζεται πως σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO η τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντί της Γαλλίας.