Αρχική Eπικαιρότητα Πάτρα: Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεσή της –...

Πάτρα: Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεσή της – Ποια η στάση της μετά το πόρισμα για Μαλένα – Ίριδα

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, η οποία είχε διάρκεια δέκα ώρες. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το τι συνέβη το πρωινό που βρήκε νεκρή την Ίριδα. Φέρεται να διατήρησε την αρχική της στάση, δίνοντας άλλοθι στην αδελφή της. Έδωσε πληροφορίες για την παιδική ηλικία της Ρούλας στην Πάτρα, αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως είχε κάνει μερικές ώρες πριν και η μητέρα της Ελένη Λεγάτου.

Επιμένει στην αθωότητα της αδερφής της

«Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να τοποθετηθώ για το περιχεόμενο της κατάθεσης. Ήταν μια ήρεμη διαδικασία αρκετά χρονοβόρα, Απάντησα σε ό,τι με ρώτησαν. Διηγήθηκα αρκετά περιστατικά έτσι όπως τα έχω ζήσει εγώ και μέχρι εκεί» είπε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στο STAR.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε «ακόμα και τώρα είμαι ένα εκατομμύριο τοις εκατό πεπεισμένη ότι η Ρούλα δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να πειράξει τα παιδιά γιατί έβλεπα πως ήταν απέναντι τους και πώς τα κοιτούσε. Εμένα αυτό μου φτάνει για να έχω μια γνώμη».

Αναφορικά με το Καρακούκη-Καλογρηά που κατονόμασε την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει ελάχιστες πιθανότητες αυτό να έχει γίνει από την αδερφή της.

«Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο για εμένα το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση» είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς ωστόσο να αναφέρει και πάλι το οτιδήποτε για την αδερφή της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ζήτησε, «να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα και περιμένω τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα να δικαιωθούν τα παιδάκια μας».