Αρχική Eπικαιρότητα Καταπέλτης ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και...

Καταπέλτης ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»

Διαχωρίζει πλήρως τη θέση του ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγορώντας ανοιχτά τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, μετά το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας.

Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει την κατηγορία εναντίον της.

«Δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας»

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.

»Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

»Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Την κατηγορεί πλέον και για τα τρία παιδιά

Το νέο πόρισμα οδήγησε σε αλλαγή στάσης τον Μάνο Δασκαλάκη που μέχρι πρότινος είχε δηλώσει ότι έχει δεύτερες σκέψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας μετά και τα αδιάσειστα στοιχεία για την κεταμίνη που βρέθηκε, ωστόσο για τα άλλα δύο παιδιά έλεγε πως δεν πίστευε ότι τους έχει κάνει κακό η Πισπιρίγκου.

Στην πρώτη αντίδρασή του μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος, χθες Δευτέρα, αρκέστηκε να πει ότι αναμένει να δει επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα των ιατροδικαστών προκειμένου να τοποθετηθεί.

Ωστόσο σήμερα, μετά προφανώς και από συμβουλές νομικών, πήρε πιο ξεκάθαρη θέση.

Αυτό βέβαια που έχει μείνει αναπάντητο, προκαλώντας και πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media, είναι οι αναφορές του Δασκαλάκη ότι η Πισπιρίγκου ήταν καλή μάνα και δεν είχε υποπέσει τίποτα στην αντίληψή του, αλλά και η αδυναμία του να συνδυάσει γεγονότα με συγκεκριμένες συμπεριφορές της Πισπιρίγκου.

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Πανελλαδική κινητοποίηση και συλλαλητήριο διοργανώνουν οι Πολιτικοί Συνταξιούχοι
Επόμενο άρθροΞεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία σε 31 ειδικότητες