Αρχική Ν. Αρκαδίας ‘Αμεση παρέμβαση της Π.Ε. Αρκαδίας σε κατολίσθηση στον δρόμο Δημητσάνα – Ζάτουνα

‘Αμεση παρέμβαση της Π.Ε. Αρκαδίας σε κατολίσθηση στον δρόμο Δημητσάνα – Ζάτουνα

Αυτοψία διενήργησε την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός στην περιοχή του δρόμου Δημητσάνα – Ζάτουνα, όπου αργά τη νύχτα της Πέμπτης 16 του μήνα προκλήθηκε -λόγω έντονης βροχόπτωσης- μεγάλη κατολίσθηση, η οποία είχε ως συνέπεια να αποκλειστεί ο εν λόγω οδικός άξονας.

Ηδη από χθες τη νύχτα, ο αντιπεριφερειάρχης -μόλις ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ζάτουνας- επικοινώνησε με την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας και έδωσε εντολή να υπάρξει άμεση παρέμβαση, η οποία διενεργήθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να δοθεί ο εν λόγω δρόμος στην κυκλοφορία.

Κατά την αυτοψία, ο Μ. Σκαντζός, ο οποίος συνοδευόταν από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας Κωνσταντίνο Πανουκλιά και το στέλεχος της ίδιας υπηρεσίας Ελένη Κοκοσιούλη, επιθεώρησε και το υπόλοιπο δίκτυο για πιθανά άλλα προβλήματα.

Προηγούμενο άρθροΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην αναγόρευση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε επίτιμο καθηγητή του ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 22 Ιουνίου