Αρχική Ν. Αρκαδίας Κώστας Τζιούμης: «Χαρούμενη μέρα για τον Δήμο Τρίπολης, νέο ξεκίνημα για το...

Κώστας Τζιούμης: «Χαρούμενη μέρα για τον Δήμο Τρίπολης, νέο ξεκίνημα για το ΚΑΠΗ»

Ο νέος χώρος του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/6/2022).

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του και συνεχάρη τον Δήμαρχο κ. Τζιούμη και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι «είναι μια χαρούμενη ημέρα, γίνεται ένα νέο ξεκίνημα στο ΚΑΠΗ, μετά από δύο χρόνια παύσης, λόγω πανδημίας, ξαναβρισκόμαστε και ξεκινάμε σε ένα νέο και καλαίσθητο χώρο. Τα ΚΑΠΗ δημιουργήθηκαν από τον αείμνηστο Λεντάκη. Όλες οι δημοτικές αρχές πρόσεχαν πάντα το ΚΑΠΗ διότι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική δομή είναι για τους ηλικιωμένους.

Ελπίζω ότι θα ξαναμπούμε κανονικά στη λειτουργία του ΚΑΠΗ με όλες τις δραστηριότητες, για να απασχολούνται δημιουργικά οι ηλικιωμένοι της περιοχής μας.

Ποτέ, για οποιοδήποτε θέμα του ΚΑΠΗ, δεν υπήρχε αντίρρηση στα δημοτικά συμβούλια, από όλες τις παρατάξεις, αυτό θα συνεχιστεί»

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος ανάφερε πως «υπόσχομαι ότι κι εγώ και ο Δήμαρχος θα φτιάξουμε πάλι από την αρχή τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ. Αυτός ο χώρος επιλέχθηκε, μέσω δημοπρασίας. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το χώρο με πολύ ωραίο γούστο και θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΚΑΠΗ, αλλά και τα παιδιά του ΔΑΚ που βοήθησαν σημαντικά. Όσα έγιναν εδώ, είναι με εθελοντική εργασία. Δεν χρεώθηκε ο Δήμος απολύτως τίποτα.»

Η πρώην Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και δημοτικ σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά εξέφρασε τη χαρά της «που συναντιόμαστε μετά από 2,5 χρόνια ξανά και ευελπιστώ ότι θα έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά», ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά της προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Παναγοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μακαρούνης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Στέφανος Χατζόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Βαγγέλης Γούργαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Δημήτρης Κοσκινάς και Σωτήρης Παπαδημητρίου.