Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – Περικλέους Νεάρχου: Ο Μητσοτάκης ανοίγει τον δρόμο στην επέλαση...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – Περικλέους Νεάρχου: Ο Μητσοτάκης ανοίγει τον δρόμο στην επέλαση του Ισλάμ

Ο Μητσοτάκης ανοίγει τον δρόμο στην επέλαση του Ισλάμ

Μιλώντας σε Συνέδριο, με θέμα το Δημογραφικό Πρόβλημα, ο Πρωθυπουργός επανήλθε απροκάλυπτα στην πολιτική, που είχε διακηρύξει παλαιότερα για την “επίλυση” δήθεν του δημογραφικού προβλήματος, με τη μαζική νομιμοποίηση και ένταξη στην Ελληνική κοινωνία των παρανόμων μεταναστών, που βρίσκονται στη χώρα. Οι τελευταίοι είναι, ως γνωστόν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, Μουσουλμάνοι, προερχόμενοι μάλιστα από χώρες, που είναι στρατηγικοί σύμμαχοι της Άγκυρας.

Αντί δηλαδή ο Πρωθυπουργός να αναφερθεί στο Συνέδριο σε πολιτικές για την αναστροφή της σημερινής δημογραφικής καταστάσεως, με την υποστήριξη των γεννήσεων και της Ελληνικής οικογένειας, με μέτρα παροχής στέγης και άλλων κοινωνικών και φορολογικών κινήτρων και αντί να υπογραμμίσει επίσης τη σημασία που έχει για μια χώρα, όπως η Ελλάδα, η διαφύλαξη της εθνικής της συνοχής και ταυτότητας, εφόσον αντιμετωπίζει εξωτερική απειλή και υβριδικό πόλεμο με τη λαθρομετανάστευση, πράττει ακριβώς το αντίθετο.

Χρησιμοποιεί ως πρόσχημα το δημογραφικό και τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις που έχει, για να παρουσιάσει ως αδήριτη ανάγκη την ένταξη των παρανόμων μεταναστών. Προκαλεί μάλιστα μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι τους παρουσιάζει ως δήθεν νόμιμους. Ο Ελληνικός λαός υφίσταται δηλαδή ένα διπλό εμπαιγμό. Η Κυβέρνηση τον διαβεβαιώνει αφ’ ενός ότι παρέχεται άσυλο μόνο στους πραγματικούς πρόσφυγες και ότι όλοι οι άλλοι επαναπροωθούνται στις πατρίδες τους. Στην πραγματικότητα όμως, επιδεικνύεται ανοχή στους πάντες και δεν απελαύνονται ούτε ακόμη όσοι καταδικάζονται για τη διάπραξη εγκλημάτων, μετά την έκτιση της ποινής τους. Η προηγούμενη Κυβέρνηση κατήργησε την απέλαση ως δικαστική ποινή και η σημερινή Κυβέρνηση δεν την επανέφερε.

Πως προκύπτει όμως η δήθεν νόμιμη ιδιότητα των παρανόμων μεταναστών; Αφ’ ενός, από τη μαζική και αδιάκριτη παραχώρηση καθεστώτος δήθεν πρόσφυγα, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, στην αρχή της θητείας του, είχε αναγνωρίσει και δηλώσει ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν είναι ούτε 10%. Αφ’ ετέρου, από την παραχώρηση στους πάντες, αντί απελάσεως, εγγράφων διαμονής, που πιστοποιούν την επί μακρόν παραμονή τους στη χώρα και τους επιτρέπει, στη συνέχεια, μετά τη συμπλήρωση πενταετίας, να διεκδικήσουν καθεστώς επί μακρόν διαμένοντος μετανάστη, σύμφωνα με τη σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία.

Με απλά λόγια, η Κυβέρνηση προωθεί απροκάλυπτα την παγκοσμιοποίηση και τα ιδεολογήματα της για εθνική αποδόμηση και μετάλλαξη των Ευρωπαϊκών εθνικών κοινωνιών σε δήθεν “πολυπολιτισμικές”, ευφημισμός που υποκρύπτει την υπονόμευση της εθνικής ταυτότητας και της εθνικής κυριαρχίας και την επέλαση του Ισλάμ.

Είναι προφανές επίσης ότι ο συναγωνισμός με τον ΣΥΡΙΖΑ στην υποστήριξη μιας ανεδαφικής και εθνικά επικίνδυνης πολιτικής για την παράνομη μετανάστευση, δεν είναι άσχετος με τον ανταγωνισμό για τις ψήφους των μεταναστών που θα νομιμοποιηθούν. Υπάρχει κίνδυνος, με την πολιτική αυτή και την ανταγωνιστική πλειοδοσία των κομμάτων, ο Ελληνικός λαός να βρεθεί προ εκπλήξεων, κατά τις προσεχείς δεκαετίες και το μέλλον και η πορεία της χώρας να κρίνεται από ανθρώπους, που δεν έχουν καμιά συνάφεια με την ιστορία, την εθνική  και θρησκευτική ταυτότητα και τον πολιτισμό της Ελλάδος.

Για να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό, ο Πρωθυπουργός παρουσιάζει ως δήθεν ακραίους όσους απορρίπτουν την ολέθρια πολιτική του και επαναλαμβάνει τη γνωστή παραχάραξη της ρήσεως του Ισοκράτη περί Ελληνικής παιδείας. Ότι δηλαδή είναι Έλληνες όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας. Υποτιμά σκοπίμως  το γεγονός ότι το Ισλάμ δεν συγχωνεύεται και δεν θέλει να συγχωνευθεί σε μια Ευρωπαϊκή Χριστιανική κοινωνία και παρουσιάζει τους φίλα προσκείμενους προς την Τουρκία Μουσουλμανικούς πληθυσμούς, που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα, με πράσινα λάβαρα του Ισλάμ, ως δήθεν μαθητούδια του Ισοκράτη και μετόχους της Ελληνικής παιδείας.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί τον Πρωθυπουργό να δει τι δήλωσε, προσφάτως, η Σουηδή Πρωθυπουργός για την ένταξη των Μουσουλμάνων μεταναστών στη Σουηδική κοινωνία. “Αποτύχαμε”, είπε, “στην ένταξη”,  διαπιστώνοντας ότι, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε μια χώρα,  που κολακεύεται να παρουσιάζεται ως “πρωτοπόρα” σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, δεν κατόρθωσε να εντάξει τους Μουσουλμάνους μετανάστες και έχει μ ‘ αυτούς μεγάλο πρόβλημα.

Η Ελλάδα δεν είναι Σουηδία ούτε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Αντιμετωπίζει εθνική απειλή και υβριδικό πόλεμο, με γεωπολιτικές διαστάσεις, εκ μέρους της Τουρκίας. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια μπροστά σ’ αυτή την πραγματικότητα και να ενεργεί με στρατηγική μυωπία και υποτίμηση των κινδύνων. Η Ελληνική ιστορία, άλλωστε, η εθνική ταυτότητα και το εθνικό μέλλον του Ελληνικού λαού δεν είναι φέουδο κανενός και στη διάθεση οποιουδήποτε Πρωθυπουργού, ο οποίος μπορεί να τα υπονομεύει, με την πολιτική του, και να τα θέτει σε κίνδυνο.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό, χωρίς διαχωρισμούς σε κόμματα και παρατάξεις, να υπερασπισθεί την εθνική του ταυτότητα, τη συνέχιση της εθνικής του πορείας και το εθνικό του μέλλον. Να στείλει μήνυμα, με κάθε τρόπο, ότι δεν θα ανεχθεί την εθνική αποδόμηση της Ελλάδος και την αλλοτρίωσή της.

Περικλής Νεάρχου – Πρέσβης ε.τ.
Υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥΥ