Αρχική Ν. Αχαΐας Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Κανένα ίχνος φαρμακευτικής ουσίας στις εξετάσεις για Ίριδα...

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Κανένα ίχνος φαρμακευτικής ουσίας στις εξετάσεις για Ίριδα και Μαλένα

Kαμία φαρμακευτική ουσία, δεν βρέθηκε στις εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο εκ των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες, κι έτσι έρχεται στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων.

Σημειώνεται ότι ήταν η δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δείγματα των δύο κοριτσιών, καθώς η πρώτη είχε γίνει βάσει πρωτοκόλλου στον θάνατο των παιδιών.

Σημειώνεται ότι, ο ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης, είχε καταθέσει το πόρισμά του στην 18η Ανακρίτρια. Η ανακρίτρια έρχεται τώρα με συμπληρωματικό υπόμνημα και του ζητεί επεξήγηση και να αποτυπώσει έναν ισχυρισμό αν από τις τρίχες που θα εξεταστούν, μπορεί να έχει διαφοροποίηση το πόρισμα θανάτου της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να διαταχθεί εκταφή της 9χρονης.
Προηγούμενο άρθροVIDEO: Το χώρο που ανακατασκευάζει η Περιφέρεια στα Δερβενάκια, την περιοχή των Αθικίων και τον κόμβο Γκα επισκέφθηκε ο Π. Νίκας
Επόμενο άρθροΠοιά είναι τα νησιά με τη μεγαλύτερη διασπορά covid