Αρχική Ν. Λακωνίας Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης στην Π.Ε. Λακωνίας – Αυτοψίες από τον αντιπεριφερειάρχη

Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης στην Π.Ε. Λακωνίας – Αυτοψίες από τον αντιπεριφερειάρχη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργο της Π.Ε. Λακωνίας που αφορά στην βελτίωση και τη σήμανση στην επαρχιακή οδό 33 Μολάοι – Παπαδιάνικα – από Ε.Ο. και της επαρχιακή οδού 34 Βελιές – Δαιμονιά – Νεάπολη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών, επισκεπτόμενος τις Βελιές του Δήμου Μονεμβασίας όπου μαζί με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα των ασφαλτοστρώσεων, οι οποίες -όπως σημείωσε- “πραγματοποιούνται σύμφωνα με την μελέτη και επιβλέπονται σωστά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το αναμενόμενο”.

Ας σημειωθεί ότι το εν λόγω έργο επιβλέπουν συνεχώς ο προϊστάμενος των Συγκοινωνιακών Εργων και ο επιβλέπων μηχανικός που έχει ορίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Λακωνίας.

Νωρίτερα, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας είχε επισκεφθεί τον δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο, με τον οποίον επιθεώρησαν από κοινού τις εισόδους και εξόδους της Σκάλας και του Βλαχιωτιού καθώς το οδόστρωμα της παλαιάς γέφυρας.

Οπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει αυτοψία από την Διεύθυνση Τ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας στα εν λόγω σημεία και στη συνέχεια θα γίνει συντήρηση, όπου απαιτείται.

Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες σε 17χρονο και 16χρονο για επίθεση σε πέντε 14χρονους
Επόμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις 2022: Στα 800 ευρώ ο μέσος φόρος