Αρχική Eπικαιρότητα Εισαγγελική παρέμβαση για δασκάλα παιδικού σταθμού που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού

Εισαγγελική παρέμβαση για δασκάλα παιδικού σταθμού που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού

Σε εξέλιξη βρίσκεται  η διερεύνηση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές αναφορικά με την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης που έγινε από γονείς εις βάρος δασκάλας του παιδικού σταθμού Κρηνίδων στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το kavalapoint.gr, στην τελευταία, πρόσφατη καταγγελία, οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν αρχικά το γεγονός στη διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού και στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε ΕΔΕ.

Ταυτόχρονα οι γονείς του παιδιού προχώρησαν και σε καταγγελία στην εισαγγελία.

Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Καβάλας, μετά την ΕΔΕ που πραγματοποίησε, απομάκρυνε την δασκάλα από την εργασία της στον παιδικό σταθμό Κρηνίδων μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προχωρήσει οι καταθέσεις, με τελευταία την κατάθεση του ίδιου του παιδιού.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, πριν μερικούς μήνες, ένα ακόμη ζευγάρι είχε προχωρήσει σε καταγγελία για την ίδια δασκάλα. Η καταγγελία εκείνη δεν φαίνεται να ενεργοποίησε κάποια εισαγγελική έρευνα, με την δασκάλα να παραμένει στη θέση της μέχρι να έρθει η πρόσφατη νέα καταγγελία και να απομακρυνθεί από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς γονείς που αναμένουν την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν.