Αρχική Eπικαιρότητα Παρουσία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ σε εκδήλωση του Επιστημονικού Συλλόγου...

Παρουσία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ σε εκδήλωση του Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, που διοργάνωσε  στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου ο Επιστημονικός Σύλλογος Χαναδρίου παρέστη αντιπροσωπεία της «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ», τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.

Της αντιπροσωπείας προΐστατο ο Πρέσβης ε.τ. κ. Περικλής Νεάρχου, συνοδευόμενος από τον κ. Γιάννη Μαλταμπέ, πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου και υποψηφίου βουλευτή στο Βόρειο Τομέα με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ.

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως ο Γιάννης Μαλταμπές δήλωσε σε τηλεοπτική κάμερα: «Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου, με ό,τι σημαίνει αυτό σε σχέση με τη δημοτική αρχή που έχουμε τα τελευταία χρόνια μία τέτοια σπουδαία ομάδα, οι Χαλανδραίοι επιστήμονες και να δημιουργούν εθνική πολιτική χωρίς κόμματα». Στο ερώτημα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μαλταμπές επεσήμανε ότι «θα πρέπει να είναι συνεχώς μπροστά στα μάτια μας το ότι δεν πρέπει να ισχύσει και να μην αφήσουμε αυτούς που κυβερνούν σήμερα, να δώσουν και το Αιγαίο με μία τέτοια Συμφωνία».

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ