Αρχική Ν. Αρκαδίας Εικαστική παρέμβαση που ομορφαίνει την παραλία στα Πούλιθρα Αρκαδίας

Εικαστική παρέμβαση που ομορφαίνει την παραλία στα Πούλιθρα Αρκαδίας

Θετικά σχολίασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την πρωτοβουλία που ανέλαβαν στην παραλία των Πουλίθρων μέλη του Συλλόγου “Η Πολίχνη” και του Αναρριχητικού – Ορειβατικού Συλλόγου Λεωνιδίου (ΑΟΣΛ) για τον εξωραϊσμό της.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική δράση από ανθρώπους που φροντίζουν για την αισθητική του τόπου τους” δήλωσε ειδικότερα ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην εικαστική παρέμβαση που έγινε σε τσιμεντένιο τοιχείο.

“Το κόστος των υλικών καλύφθηκε από τον Σύλλογο και µε χορηγία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατόπιν ενηµέρωσης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, που ενέκρινε και επικρότησε τη δράση αυτή και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Το έργο, όπως αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ο εν λόγω σύλλογος, “φιλοτέχνησε ο Γερμανός καλλιτέχνης Lake (Christian Whale) µε την εθελοντική συμμετοχή µελών του Συλλόγου ‘Η Πολίχνη’ και του Αναρριχητικού – Ορειβατικού Συλλόγου Λεωνιδίου (ΑΟΣΛ).

Αναπαριστά 3 άγρια ζώα της πανίδας µας (χελώνα, γεράκι, αλεπού) και στοιχεία της χλωρίδας. Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι ειδικής τεχνολογίας και συστατικών, µε σκοπό να αντέξουν πάνω από 15 χρόνια, χωρίς να χάσουν τον χρωματικό τόνο τους”.