Αρχική Ν. Ηλείας Άφαντος παραμένει ο Θύμιος – «Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά δεν μπορεί να...

Άφαντος παραμένει ο Θύμιος – «Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά δεν μπορεί να διασταυρωθεί»,

Άφαντος παραμένει ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου όταν δέχτηκε άγρια επίθεση bullying από νεαρούς της περιοχής και παρά τις εξονυχιστικές έρευνες της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας αλλά και των εθελοντών, τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Οι τελευταίες μαρτυρίες ήθελαν τον Θύμιο να έχει εντοπιστεί κοντά στο λιμάνι του Πειραιά χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Οι περιγραφές των μαρτύρων ταίριαζαν με την ενδυμασία και τον σωματότυπο του Ευθύμη, λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης αλλά τώρα, «δυστυχώς ο Θύμιος είναι άφαντος. Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διασταυρωθεί».

Οι μαρτυρίες λιγοστές και οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρόνου παραμένουν άκαρπες. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα μέλος από την οικογένειά του, υποστηρίζουν τα αδέρφια του ενώ η αγωνία τους όσο περνούν οι μέρες, μεγαλώνει.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο λόγω του απίστευτου μπούλινγκ που έχει δεχθεί ο 39χρονος στην πόλη του Πύργου.

Ο Θύμιος κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν. Το κυνηγητό στους δρόμους και οι ψεύτικες κατηγορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κυκλοφορεί με αλυσοπρίονο, τον οδήγησαν στην εξαφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΜαθητική παράσταση “Σαν παλιό σινεμά” στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης
Επόμενο άρθροΣυζήτηση για την αξιοποίηση του 6ου Συντάγματος της Κορίνθου