Αρχική Ν. Κορινθίας Εξιχνίαση κλοπών στην Κορινθία

Εξιχνίαση κλοπών στην Κορινθία

  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Εξιχνίαση έξι (6) περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, όπου είχαν αφαιρεθεί χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρική συσκευή και μεταλλικά αντικείμενα κι οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 31.1.2022 έως και την 17.3.2022, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 26, 32 και 36 ετών, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ κατασχέθηκαν και -2- οχήματα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής καυσόξυλων, που είχε γίνει την 15.3.2022 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 68χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Προηγούμενο άρθροΒουλή: Άνδρας πήγε με καραμπίνα, κουβέρτα και μαξιλάρι σκορπίζοντας τον πανικό για περίπου 2 ώρες – Πώς τον συνέλαβαν
Επόμενο άρθροΣτην Κόρινθο ο Χρ. Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας