Αρχική Eπικαιρότητα Χαλκίδα: 5χρονο παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

Χαλκίδα: 5χρονο παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά

Τη ζωή του κινδύνευσε να χάσει ένα 5χρονο παιδί που έπαιζε σε παιδική χαρά στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων, το βράδυ της Παρασκευής, το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο κολόνας που ήταν στον χώρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το παιδάκι αφού διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, πήρε εξιτήριο μετά από 10 ώρες περίπου.

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε ανακατασκευαστεί και πληρούσε τις προδιαγραφές, καθώς πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας δυστυχήματος στην Αθήνα αυστηροποιήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις παιδικές χαρές με τους δημάρχους της χώρας, στην πλειονότητά τους να βρίσκονται κατηγορούμενοι για ακατάλληλες παιδικές χαρές.

Ο εν λόγω χώρος, ωστόσο, που θα έπρεπε να αποτελεί καταφύγιο για τα παιδιά δέχεται και πολύ συχνά βανδαλισμούς από παρέες νεαρών. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έγινε και εν προκειμένω, αφού από την κολώνα την οποία ακούμπησε το παιδί είχε αφαιρεθεί το καπάκι, με αποτέλεσμα να καθίσταται μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν εκεί.

Προηγούμενο άρθροΟ Παναγιώτης Νίκας από το 2019 μέχρι και σήμερα – από την Σ.Μπαλή
Επόμενο άρθροVIDEO-Λουτράκι: Έκρυβε 57 κιλά κοκαΐνη αξίας 1.500.000 € – Ήταν μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης