Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Γρατζουνιές στον λαιμό και τα γόνατα έχει η φοιτήτρια που κατήγγειλε...

Πάτρα: Γρατζουνιές στον λαιμό και τα γόνατα έχει η φοιτήτρια που κατήγγειλε ασελγείς πράξεις σε βάρος της

Νέες εξελίξεις στο περίεργο περιστατικό που κατήγγειλε φοιτήτρια στις Αρχές στην Πάτρα. Η κοπέλα είπε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Ρίου.

Ωστόσο χαρακτηρίζεται περίεργο, διότι η κατάστασή της τόσο την ώρα του περιστατικού όσο και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην Ασφάλεια Πατρών, δεν επέτρεπε στην ίδια να έχει σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη, αναφέροντας διαρκώς πως είχε «κενά μνήμης» σε σχέση με τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Γρατζουνιές στο λαιμό και στα γόνατα

Όπως πληροφορείται το tempo24.news, η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ του Ρίου μαζί με δύο φίλες της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους κατανάλωσαν αλκοόλ ενώ ένας άνδρας που βρισκόταν στον ίδιο χώρο φέρεται να προέβη σε βάρος της σε ασελγείς πράξεις, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Η κοπέλα μετά τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν επέστρεψε με ταξί στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα το μεσημέρι προσήλθε στην Ασφάλεια Πατρών για να καταγγείλει το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί αφού κατέγραψαν όσα κατήγγειλε, την παρέπεμψαν για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, οπότε και θα δοθούν οι απαντήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της καταγγελίας της.

Να σημειωθεί πως άτομα τα οποία συνομίλησαν με την φοιτήτρια, ανέφεραν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πως έφερε γρατζουνιές στο λαιμό και στα γόνατα.