Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: Υποψήφια στον Έβρο η Δήμητρα Αστρούδη

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: Υποψήφια στον Έβρο η Δήμητρα Αστρούδη

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Δήμητρας Αστρούδη στην περιφέρεια Έβρου. Η Δήμητρα Αστρούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο του Ν. Έβρου. Εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα, αφού προηγήθηκε σε αυτό 9ετη εθελοντική υπηρεσία. Υπήρξε για σειρά ετών Γ. Γραμματέας του Σωματείου Πυροσβεστών Μακεδονίας Θράκης και Βορείου Αιγαίου, με ενεργό ρόλο για τα θέματα του κλάδου και πληθώρα επερωτήσεων στην Ελληνική Βουλή.

Έχει στο ενεργητικό της εργασίες στον ιδιωτικό τομέα, χώρων εστίασης, οδηγού σε κοινοπραξία της Εγνατίας οδού, καθώς και σε υπηρεσία του Δήμου “Βοήθεια στο σπίτι” με την ίδια ιδιότητα. Απόφοιτη Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου από την ειδικότητα Ηλεκτρολόγων Εσωτερικών Εγκαταστάσεων, εργάστηκε με αυτή στο ΓΟΕΒ Ορεστιάδας σε αντλιοστάσια καθώς και ως βοηθός ηλεκτρολόγου. Στη μετεδευτεροβαθμια εκπαίδευση παρακολούθησε σε δημόσιο ΙΕΚ την ειδικότητα Διοικητικό Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Είναι μονογονεϊκή οικογένεια και έχει δύο γιούς 19 και 20 ετών.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Η εργασία μου στο Πυροσβεστικό Σώμα ήταν όνειρο ζωής που απλόχερα μου χάρισε ο Θεός σε συνδυασμό με πολλούς προσωπικούς αλλά και συλλογικούς αγώνες. Στις αντίξοες αυτές συνθήκες που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε, έχουμε υποχρέωση να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά μας και οι γενιές που θα ακολουθήσουν, να ζήσουν σε μία Ελλάδα ασφαλή και ελεύθερη, που θα τους ανοίγει το δρόμο να οραματίζονται για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα. Η ενασχόληση με την πολιτική δεν ήταν κάτι που θα επέλεγα, όμως είμαστε η γενιά που πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας να ανακτήσουμε κεκτημένα και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Θα δώσουμε τον αγώνα μας για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια. Κατά τη ρήση του Ισπανού φιλόσοφου Σανταγιάνα: Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει».

                        ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

                                                  Γραφείο Τύπου