Αρχική Eπικαιρότητα Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός και «φαγωμένος» από γάτες

Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός και «φαγωμένος» από γάτες

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ριζόμυλο Μαγνησίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ένας 72χρονος.

Ο ηλικιωμένος ήταν για χρόνια μετανάστης στη Γερμανία, ωστόσο, πριν από καιρό γύρισε πίσω στην πατρίδα του, όπου και ζούσε μόνος του σε ένα σπίτι.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, γείτονές του ανησύχησαν που δεν τον είχαν δει για ημέρες, ενώ μία έντονη δυσοσμία γύρω από την οικία του σήμαναν «συναγερμό». Για το λόγο αυτό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι άνδρες των Αρχών που μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν το πτώμα σε προχωρημένη σήψη, αφού εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για περίπου δέκα ημέρες. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η σορός του έφερε δαγκωματιές από γάτες.

Ο 72χρονος, ο οποίος πέθανε από παθολογικά αίτια πριν από δέκα ημέρες, φιλοξενούσε πολλές γάτες. Στην προσπάθειά τους να βρουν τροφή και νερό, φέρεται να τρέφονταν από τις σάρκες της σορού.

«Ήταν μία ανατριχίλα που δεν περιγράφεται και δεν πρέπει κανείς να βρεθεί μπροστά σε τέτοιο θέαμα» είπε στα gegonota.news, πρόσωπο που κλήθηκε να περάσει την πόρτα του σπιτιού.

«Μόλις άνοιξε η πόρτα πετάχτηκαν αμέσως έξω όλες οι γάτες που ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, αλλά το τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι μετά τον θάνατο του ανθρώπου ήταν εμφανές» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.