Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Ψυχογιός : Η στράτευση με την Αριστερά είναι μία συνειδητή επιλογή, είναι...

Γ.Ψυχογιός : Η στράτευση με την Αριστερά είναι μία συνειδητή επιλογή, είναι στάση ζωής

 Γεννήθηκα το 1983 στο Ξυλόκαστρο με καταγωγή από τη Λυκοποριά Κορινθίας. Είμαι δικηγόρος με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Ξεκίνησα να συμμετέχω στα κινήματα από μαθητής, με τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο Αρσένη.
 Ως φοιτητής στη Νομική της Κομοτηνής εντάχθηκα στη Νεολαία Συνασπισμού το 2002. Μέλος του Συνασπισμού και αργότερα του ΣΥΡΙΖΑ, με έμφαση στην υπεράσπιση των πιο ευάλωτων, την πρώτη κατοικία, τις παροχές ρεύματος στους πιο αδύναμους, τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών, μέσα από δομές αλληλεγγύης και θεσμικές παρεμβάσεις.
 Από το 2006 είμαι υποψήφιος σταθερά σε όλες τις εκλογικές μάχες στην Κορινθία. Το 2014 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και στις Εθνικές εκλογές του 2015 και του 2019 Βουλευτής Κορινθίας.
Η στράτευση με την Αριστερά είναι μια συνειδητή επιλογή, είναι στάση ζωής, πάνω απ’ όλα είναι η έγνοια και ο αγώνας για εκείνους που δεν έχουν φωνή. Στις 15 Μαΐου θα είμαι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή. Για ένα κόμμα που θα μεγαλώνει σε αριθμούς αλλά και σε κοινωνική γείωση και που θα υπηρετεί το κοινό μας όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.