Αρχική Eπικαιρότητα ΔΕΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για διαγραφή χρεών των πυρόπληκτων του Αυγούστου

ΔΕΗ: Άνοιξε η πλατφόρμα για διαγραφή χρεών των πυρόπληκτων του Αυγούστου

Τον τρόπο με τον οποίο οι πυρόπληκτοι του Αυγούστου μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΗ η συνολική διαγραφή θα ανέρχεται σε ποσό ίσο με 3 εκατ. ευρώ.

«Η ΔΕΗ ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό της ρόλο συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Όσον αφορά στην Εύβοια η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες  περιοχές της Βόρειας Εύβοιας,  με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να προχωρήσει στη διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Σήμερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την ανάρτηση στην ιστοσελίδα dei.gr της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος διαγραφής οφειλών διευκρινίζοντας τα ακόλουθα: Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου, Η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες  οφειλές,

Η διαγραφή αφορά μόνο σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.  Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά  που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ η καταχώριση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022».

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφήθηκε για πρώτη φορά η μεγάλη μαύρη τρύπα στην καρδιά του γαλαξία μας
Επόμενο άρθροVIDEO: Με καθαρές παραλίες και 4 γαλάζιες σημαίες υποδέχεται τη θερινή περίοδο ο Δήμος Κορινθίων