Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία Καρολάιν: Νέα πρόκληση από τον δολοφόνο της – «H απόλυτη προτεραιότητά...

Δολοφονία Καρολάιν: Νέα πρόκληση από τον δολοφόνο της – «H απόλυτη προτεραιότητά μου ήταν η ευτυχία της»

Σαν …μυθιστόρημα περιγράφει τη σχέση του με την Καρολάιν Κράουτς στο πρώτο μέρος της απολογίας του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του .

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως εκατό φορές να γυρίζει το χρόνο πίσω ,εκατό φορές θα διάλεγε την Καρολάιν με κλειστά τα μάτια.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του μάλιστα χρησιμοποίησε πολλές φορές χρόνο ενεστώτα σαν να ζούσε ακόμα η Καρολάιν

Τα κυριότερα αποσπάσματα της απολογίας του είναι τα ακόλουθα:

Γι’αυτό που συνέβη πριν ένα χρόνο δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο που δεν αξίζει ούτε στην ίδια, ούτε στο πουλάκι μας.

Πόσες φορές να ζητήσω συγγνώμη στην Καρολάιν που δεν είναι εδώ, στην κόρη μας που δεν θα γνωρίσει τη μητέρα της, στην πεθερά μου που μου εμπιστεύτηκε ο,τι πολυτιμότερο είχε και δεν το προστάτεψα, συγγνώμη στη Ρόξι το σκυλάκι μας.

Ο,τι πω δεν είναι δικαιολογία. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ,δεν με νοιάζει που με καταριέται ένας αριθμός ανθρώπων που δεν με ξέρουν. Με νοιάζει μόνο που δεν θα την ξαναδώ.
Η ζωή μου άλλαξε το 2017 όταν τυχαία ένα Πάσχα που περάσαμε και είδα για πρώτη φορά την Καρολάιν.

Αντίκρυσα το πιο υπέροχο πλάσμα που έχω δει στη ζωή μου ,μαζί με την κόρη μας.

Το καλοκαίρι κατέβηκα ξανά στην Αλόννησο για λίγες ημέρες .Συναντήθηκα ξανά με την Καρολάιν και από τις 15/7/2017 είμαστε μαζί .

«Σε γέμιζε ζωή και αγάπη…»

Η Καρολάιν είναι ένας άνθρωπος με την πιο σπάνια προσωπικότητα που σε κάνει να την αγαπήσεις ,να τη σεβαστείς που δεν χορταίνεις να είσαι μαζί της. Σε γέμιζε ζωή και αγάπη .

Πρόεδρος: Ήταν…

Αναφέρεται στη γνωριμία του και τη σχέση με την Καρολάιν. Ενα από τα θετικά που είχε ο άνθρωπος αυτός ήταν η μητέρα της και η οικογένεια της. Και εκείνη ένιωθε ότι ήμουν ο άνθρωπος της ζωής της . Εκατό φορές να γύριζα πίσω τον χρόνο ,εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν με κλειστά τα μάτια. Θα άλλαζα πολλά πράγματα σε μένα.

Πρόεδρος: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το κάνετε κύριε Αναγνωστόπουλε.

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μας είχε δει με τη Καρολάιν. Τεσσερα χρόνια δεν άκουσα ποτέ το όνομα μου από τη Καρολάιν. Με φώναζε πάντα αγάπη μου και μικρέ μου. Ήταν ο,τι πιο σπάνιο και πιο όμορφο έχω νιώσει εγώ στη ζωή μου και εκείνη στη ζωή της.

Όταν έφτανε η επέτειος των δύο χρόνων είπαμε γιατί να μην παντρευτούμε και να το θυμόμαστε για πάντα. Το όνειρο της ήταν να παντρευτεί σε παραλία το ηλιοβασίλεμα ,δίπλα στη θάλασσα.

Καταλήξαμε ότι δεν μπορούμε να παντρευτούμε στην Ελλάδα….Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία και να κάνουμε το γάμο μας.

Ακομα και τώρα αν σταματούσε ο χρόνος πριν από ένα χρόνο ,στις 10 Μαιου,θα σας έλεγα ότι δεν το μετανιώνω γιατί είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.

Οργανώσαμε έναν γάμο που βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Μέχρι τα λουλούδια ,το αυτοκίνητο και την τούρτα είχε οργανώσει …

H απόλυτη προτεραιότητα μου στα πάντα ήταν η ευτυχία της. Ψάχναμε ένα όμορφο σπίτι που να πλαισιώνει το όνειρο που ζούσαμε.Το συγκεκριμένο σπίτι η Καρολάιν το αγάπησε.Δενβθελαμε να μένουμε μέσα στην πόλη.

Την εγκυμοσύνη δεν την προγραμματίζαμε… Δεν υπήρχε όμως μεταξύ μας η συζήτηση για να τερματίσει την εγκυμοσύνη.. Θέλαμε να γίνουν τα σχέδια μας και το παιδί να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.

Προηγούμενο άρθροVIDEO: Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα»
Επόμενο άρθροΠάτρα: Πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει» και δέκα καθοριστικές καταθέσεις