Αρχική Χωρίς κατηγορία Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατρός του Καραμανδάνειου τη «φωτογραφίζει» – Αφαίρεσε το οξυγόνο από...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατρός του Καραμανδάνειου τη «φωτογραφίζει» – Αφαίρεσε το οξυγόνο από την Τζωρτζίνα

Τι αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

Σε νέες αποκαλύψεις για την τραγική υπόθεση της Πάτρας και τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Γιατρός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από το πρόσωπο της Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης.

Αναλυτικότερα, υπάρχουν τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, είπε ο αστυνομικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Οι καταθέσεις είναι από τρεις γιατρούς και μία νοσηλεύτρια.

Στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα, που μέχρι τότε ήταν υγιής, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την «περίεργη» ανακοπή.

«Καίνε» την Πισπιρίγκου

Οι καταθέσεις των νοσοκομειακών «καίνε» την Πισπιρίγκου. Η μια γιατρός αναφέρει ότι μας χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο και ότι δεν την είδα μπροστά τους, όπως λέει η ίδια.

«Σαν να ακούγεται το οξύμετρο», μας είπε. Μια άλλη ανέφερε ότι τους είπε: «Σφυρίζει το οξύμετρο».

Οι γιατροί πήγαν στο δωμάτιο και βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό. Το κορίτσι δεν ανταποκρινόταν. Αυτό που είναι το καθοριστικό στοιχείο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Όπως σημείωσε και η Ράνια Τζίμα, το ρινικό οξυγόνο δεν αφαιρείται εύκολα.

Η υπεύθυνη γιατρός ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου πώς βρέθηκε το παιδί σε αυτή τη θέση και εκείνη της απάντησε ότι έκανε ένα ξαφνικό τίναγμα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι το ίδιο είχε πει και για τον θάνατο της Μαλένας.

Επίσης, η νοσηλεύτρια που κλήθηκε με το κουδούνι (κάτι που χρησιμοποιείται μόνο για απλά αιτήματα) δήλωσε ότι βρήκε την Τζωρτζίνα αναίσθητη και χωρίς το οξύμετρο.

Συνολικά στη δικογραφία υπάρχουν 15 καταθέσεις γιατρών από το Καραμανδάνειο που τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν εξηγείται η ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα.

in.gr