Αρχική Ν. Λακωνίας Κούγιας για διπλό φονικό στη Μονεμβασιά: “Κλασική περίπτωση μανιοκαταθλιπτικού ο 52χρονος”

Κούγιας για διπλό φονικό στη Μονεμβασιά: “Κλασική περίπτωση μανιοκαταθλιπτικού ο 52χρονος”

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μονεμβασιά το τροχαίο δυστύχημα με θύματα δυο ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής.

Ο δικηγόρος του 52χρονου δράστη Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με ψυχιατρική πάθηση.

«Είμαι έκπληκτος γιατί διαβάζοντας τις μαρτυρικές καταθέσεις των ανθρώπων που τον συνάντησαν λίγα λεπτά πριν και περιγράφουν τη συμπεριφορά του, πώς υπήρξε εισαγγελέας που άσκησε ποινική δίωξη στον άνθρωπο αυτόν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση μανιοκαταθλίψεως».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, υπήρξαν άνθρωποι που ενημέρωσαν την αδερφή του 52χρονυ για την κατάστασή του, η οποία όμως δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει σοβαρό θέμα. Η δικαιοσύνη λειτουργεί με άλλους όρους, όχι με το θυμικό. Υπάρχουν 7 καταθέσεις ανθρώπων που τον είδαν και καταθέτουν ότι έκανε πράγματα αλλοπρόσαλλα».

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο 52χρονος παραμένει στα κρατητήρια «αντί να πάει σε ένα ψυχιατρείο και συγχρόνως τον υποχρεώνουν να απολογηθεί ενώ εγώ αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του».